27 بهمن 87
9 بهمن 87
بودجه سال آینده 5 هزار و 580 میلیارد تومان کسری دارد
3 مهر 87
وزير نيرو: سال آينده هم خاموشي داريم !
پس از يك هفته كه از اجراي اولين دور خاموشيها بر اساس برنامه زمانبندي وزارت نيرو ميگذرد اينك در آستانه آغاز دومين هفته تابستان، جدول جديدي بر اساس مرزهاي جغرافيايي از پيش تعيين شده اما با زمانبندي جديد از سوي اين وزارتخانه اعلام كرد
6 تیر 87
واكنش بانك ملي شعبه لندن به تحريم اين بانك از سوي اتحاديه اروپا: بانک انگليسي هستيم نه ايراني!
پس از گذشت سه روز از تصويب تحريم هاي جديد اتحاديه اروپا عليه بزرگ ترين بانک ايران در اروپا، فرانسه تاکيد کرد اعمال تحريم هاي شديدتر کشورهاي اروپايي در مواجهه با برنامه هسته يي ايران نبايد پايان فشارهاي بين الملي بر برنامه هسته يي اين کشور باشد.
4 تیر 87
سوء مديريت در كشور، علت اصلي خاموشيها
نوروز: امسال در آخرين سال مديريت دولت نهم بر كشور براي نخستينبار پس از قريب به بيستسال پس از پايان جنگ تحميلي و نارساييهاي ناشي از آن كشور شاهد قطع برنامهريزي شده برق در كشور است و اين مسأله در عين آنكه مشكلات پيچيده و بيشماري را براي شهروندان ايجاد نموده است تعجب آگاهان به ظرفيتهاي توليد برق در كشور را برانگيخته است.
مديران وزارت نيرو علت خاموشيهاي اخير را بروز خشكسالي در كشور و افزايش ميزان مصرف شهروندان اعلام كردهاند اين در حالي است كه آمار و ارقام ظرفيت توليد برق در كشور و ميزان مصرف برق چنين موضوعي را تأييد نميكند.
اتحاديه اروپا حسابهای بانك ملی مسدود كرد
وزیران اقتصاد و کشاورزی اتحادیه اورپا دیروز، با هدف تشدید فشار بر ایران جهت قطع فعالیتهای حساس هستهایاش، حسابهای بانکی شعبات بانک ملی ایران در اروپا را مسدود کردند.
سفير سوئيس در ايران: از زمان احمدینژاد تجارتمان متوقف شد
دامنه فشارهای سیاسی بر اقتصاد ایران همچنان ادامه دارد. بسیاری از بازرگانان ایرانی روایت میكنند كه طی ماههای گذشته حجم صادراتشان به شدت كاهش داشته است. آنان بر این باورند كه سیاستهای خارجی ایران دلیل وقوع این اتفاق بوده است. همپیمانان غربی ایران نیز اكنون به دوستان سابق بدل شدهاند و تنها نظاره سیاستورزی ایرانیان نشستهاند.
متن كامل خبر "سفير سوئيس در ايران: از زمان احمدینژاد تجارتمان متوقف شد" »
توضیحات قوه قضائیه درخصوص پرونده عباس پالیزدار و احضار دو نفر از نمایندگان
شورای اطلاعرسانی قوه قضائیه در پی اظهارات اخیر مهدی كوچكزاده نماینده مجلس در خصوص اظهارات و اقدامات برخی از مسوولان قضایی كشور نكاتی را جهت تنویر افكار عمومی اعلام داشت.
متن كامل خبر "توضیحات قوه قضائیه درخصوص پرونده عباس پالیزدار و احضار دو نفر از نمایندگان" »
بعد از برق نوبت به آب رسيد
مديرعامل شركت آب و فاضلاب تهران: با رعايت مصرف ، آب جيره بندي نمي شود
وقتي جيره بندي صورت مي گيرد مردم به دنبال مقابله با آن هستند به عنوان مثال مردم در جهت ذخيره سازي آب برمي آيند بدين ترتيب نه تنها صرفه جويي صورت نگرفته بلکه موجب اسراف و آسيب ديدگي شبکه آب نيز مي شوند
5 خرداد 87
مظاهري؛بانک ها دستور وزارت اقتصاد را اجرا نکنند
رئيس کل بانک مرکزي در نامه يي به مديران عامل بانک ها که نسخه يي از آن را به محمود احمدي نژاد و حسين صمصامي سرپرست وزارت امور اقتصادي رونوشت کرده، دستور داد؛ از اجراي دستور مجمع عمومي بانک ها مبني بر پرداخت تسهيلات به شرط تصويب کارگروه اشتغال خودداري کنند.
متن كامل خبر "مظاهري؛بانک ها دستور وزارت اقتصاد را اجرا نکنند" »
3 خرداد 87
شيركوند: بخش خصوصی در تنگنای سیاستهای دولت قرار دارد
30 اردیبهشت 87
عليرغم نظر بانك مركزي: نرخ سود 10 درصدي ابلاغ شد
خاموشيهاي گسترده در سراسر كشور در راه است
توكلي: 46 درصد از طرحهاي زودبازده وجود خارجي ندارد
فراكسيون اصلاحطلبان مجلس هشتم با ختمي ملاقات ميكنند
نفت ايران 113 دلار
29 اردیبهشت 87
مظاهري: در نقش تورم جهانی در اقتصاد کشور اغراق نشود
احمد توكلي: تورم كانون مشكلات مردم و كشور است
23 اردیبهشت 87
تخلف دو ميليارد دلاري احمدينژاد در وارادات غيرقانوني بنزين
وزير نفت به صراحت اعتراف كرد كه به دستور رئيس جمهور قانون بودجه را ناديده گرفته و دو ميليارد دلار بيش از مجوز قانوني بنزين وارد كرده است
متن كامل خبر "تخلف دو ميليارد دلاري احمدينژاد در وارادات غيرقانوني بنزين" »
با انحلال هيأت امنا صورت گرفت: چنبره دولت بر حساب ذخيره ارزي
18 اردیبهشت 87
وزیر بازرگانی هفته آینده استیضاح میشود
طرح استیضاح وزیر بازرگانی در میان صلواتها و اللهاكبرهای مكرر نمایندگان از سوی هیاترئیسه مجلس اعلام وصول شد.
14 اردیبهشت 87
رئيس کل بانک مرکزي خبر داد؛افزايش نرخ تورم در فروردين
روز گذشته رئيس کل بانک مرکزي در حاشيه جلسه هيات دولت از افزايش نرخ تورم در فروردين ماه خبر داد.
متن كامل خبر "رئيس کل بانک مرکزي خبر داد؛افزايش نرخ تورم در فروردين" »
2 اردیبهشت 87
پيشنهاد مشاور عالي اقتصادي رياست جمهوري به دانش جعفري
دانش جعفري احتمالاً مشاور عالي اقتصادي رئيس جمهور ميشود.
متن كامل خبر "پيشنهاد مشاور عالي اقتصادي رياست جمهوري به دانش جعفري " »
26 فروردین 87
لغو گزارش تلويزيوني احمدي نژاد در خصوص گراني
در شرايطي که گزارش تلويزيوني احمدي نژاد درباره برنامه هاي اقتصادي جديد او، راهکارهاي مهار تورم و گراني لغو شده است، همزمان جمعي از نمايندگان مجلس هم خواستار عذرخواهي رئيس جمهور از مردم شدند و به او توصيه کردند به جاي ارائه گزارش هاي پي درپي و وعده هاي مکرر براي مهار تورم و گراني از کارشناسان کارکشته اما حذف شده کشور استفاده کند تا اقتصاد کشور بيش از اين گرفتار تورم و گراني نشود.
متن كامل خبر "لغو گزارش تلويزيوني احمدي نژاد در خصوص گراني" »
نان گران شد، لبنیات گرانتر
با اینكه عمده عوامل تورمزا در اقتصاد ایران شناختهشدهاند و بارها و بارها در اظهارنظرها، انتقادها، هشدارها و نامههای نوشتهشده كارشناسان و اقتصاددانان به رئیس دولت نهم بر مهار آنها تاكید شدهاست، اما به نظر میرسد كه دولتمردان دولت نهم همچنان در نوعی سردرگمی در مواجهه با تورم به سر میبرند، وزیر كار و امور اجتماعی دولت نهم یك روز صبر ملی را برای كنترل تورم توصیه میكند و روز دیگر بر توسعه تولید، برای كنترل تورم اصرار دارد.
پيامدهاي نقدیشدن يارانه ها در گفتگو با احمد ميدري
هنوز مشخص نیست باید طرح نقدی كردن یارانهها را جدی گرفت یا خیر؟ اولینبار نیست كه موج پرداخت نقدی یارانهها جامعه را فرامیگیرد.
متن كامل خبر "پيامدهاي نقدیشدن يارانه ها در گفتگو با احمد ميدري" »
قیمت ماهی دو برابر شد
رعایت نكردن فصل صید از سوی برخی از صیادان موجب كاهش صید و افزایش دو برابری قیمت برخی از گونهها نظیر ماهی صبور در جنوب شده است.
24 فروردین 87
ايران پيشتاز تورم در خاورميانه
صندوق بين المللي پول اعلام کرد نرخ تورم ايران در سال جاري بالاترين ميزان در ميان 14 کشور منطقه خاورميانه و پنجمين نرخ تورم بالا در ميان 183 کشور جهان خواهد بود.
18 فروردین 87
سال نو با گراني آغاز شد
سال 1387 هم با گراني آغاز شد. سومين سال دولت احمدي نژاد که با شعار «نفت بر سر سفره هاي مردم» روي کار آمد در حالي آغاز شد که با وجود قول و تعهدات مسوولان وي مبني بر کنترل گراني در ايام عيد، باز گراني بر سر سفره هاي مردم رفت تا مردم به ياد داشته باشند که سال جديد را بايد با نرخ بالاي تورم و افزايش قيمت دست و پنجه نرم کنند.
17 فروردین 87
دانش جعفري از وزارت اقتصاد استعفا ميدهد
در حالي زنجيره ترميم كابينه دولت نهم به داوود دانش جعفري رسيده كه پيش از وي هشت عضو اين كابينه، طي سه سال گذشته از دايره اعضاي دولت احمدي نژاد خارج شده اند و وزير امور اقتصادي و دارايي، ششمين وزير و نهمين عضو كابينه دولت احمدي نژاد است كه دولت را ترك خواهد كرد
سال 1387 و علامت سؤال بزرگ در برابر اقتصاد ايران
با وجود شرايط استثنايي اقتصاد ايران در سال 1386، نتايج به دست آمده، عملکرد کلي سيستم اقتصادي کشور را در حد پايينتر از متوسط قرار داده است. گرچه برخي از کارشناسان در صحت و دقت آمارهاي اقتصادي منتشر شده از سوي سازمانهاي دولتي نظير بانک مرکزي، گمرک و مرکز آمار ايران تشکيک ميکنند، اما حتي اگر اين آمارها مبناي قضاوت در رابطه با عملکرد اقتصاد کشور در سال 1386 قرار گيرد، نتايج نگرانکنندهاي را به همراه دارد.
متن كامل خبر "سال 1387 و علامت سؤال بزرگ در برابر اقتصاد ايران" »
15 اسفند 86
گفت وگو با عباس علي زالي وزير پيشين کشاورزي: کمر توليد را شکستند
عباس علي زالي وزير پيشين کشاورزي و رئيس مرکز آمار ايران در دولت هاشمي و خاتمي معتقد است سياست هاي دولت نهم به توليد ضربه بزرگي زده است به طوري که تحقق اهداف چشم انداز مورد ترديد قرار گرفته است. گفت وگوي اعتماد با دکتر زالي را در پي مي خوانيد.
متن كامل خبر "گفت وگو با عباس علي زالي وزير پيشين کشاورزي: کمر توليد را شکستند" »
شوك سكه ۳۰۰ هزار توماني
روزنامه سرمايه: نوسان شديد و افزايش لحظه به لحظه قيمت جهاني طلا، بازارهاي داخلي كشورمان را دستخوش تغييرات چشمگير قيمتي كرد
سكه طرح جديد ناياب شد
روزنامه سرمايه - راشل آراميان: سكه طرح قديم ديروز با 25 هزار تومان افزايش در قيمت مواجه و تا آخرين ساعات فعاليت بازار تهران به 290 هزار تومان رسيد.
14 اسفند 86
هشدار بي سابقه بانک مرکزي درباره کاهش دستوري نرخ سود بانکي
روزنامه اعتماد: کاهش دستوري نرخ سود بانکي از جمله سياست هاي مهم دولت نهم به منظور تقويت توليد و کاهش نرخ تورم بود که از ابتداي شروع به کار دولت در دو مرحله اتفاق افتاد. ابتدا نرخ سود تسهيلات بانکي از 16 درصد به 14 درصد و در مرحله دوم به 12 درصد کاهش پيدا کرد.
متن كامل خبر "هشدار بي سابقه بانک مرکزي درباره کاهش دستوري نرخ سود بانکي" »
قيمت سکه از 260 هزار تومان گذشت
روزنامه اعتماد: کاهش ارزش دلار در برابر ارزهاي عمده شديداً بر بازار جهاني طلا و نفت اثر گذاشت.
13 اسفند 86
دوره سهمیهبندی دوباره 6 ماهه شد
رییس ستاد تبصره 13 گفت: برای مدیریت بهتر مصرف سوخت و برنامهریزی نحوه استفاده از سوخت سهمیهبندی، سهمیه اردیبهشت و خرداد ماه خودروهای شخصی به میزان هر ماه 120 لیتر تا پایان اسفند ماه در كارتهای سوخت این خودروها منظور خواهد شد.
8 اسفند 86
درآمد نفتي 11 ماهه كشور به مرز 70 ميليارد دلار رسيد
مدير امور بينالملل شركت ملي نفت گفت: در 11 ماه گذشته حدود 70 ميليارد دلار درآمد نفتي كشور از محل فروش نفت خام و فرآوردههاي نفتي بوده است.
متن كامل خبر "درآمد نفتي 11 ماهه كشور به مرز 70 ميليارد دلار رسيد " »
شيركوند: بايد تئوري مشخصي در اقتصاد كشور وجود داشته باشد
سعيد شيركوند اظهار كرد: پيش زمينه نظامهاي پارلماني وجود احزاب شناخته شده و شناسنامهدار است تا آنها با برنامه وارد انتخابات شده و در پايان عملكردشان پاسخگو باشند.
متن كامل خبر "شيركوند: بايد تئوري مشخصي در اقتصاد كشور وجود داشته باشد " »
1 اسفند 86
رکورد شکنی قیمت نفت در بازار نیویورک
با قوت گرفتن فرضیات درباره کاهش تولید نفت خام توسط کشورهای عضو اوپک، قیمت نفت خام به سطح بی سابقه ای افزایش پیدا کرد.
29 بهمن 86
مقايسه مزروعي از شاخص های اقتصادی دولت های هشتم ونهم
رجبعلی مزروعی عضوکمسیون برنامه و بودجه مجلس ششم در مقایسه ی شاخص های اقتصادی دولتهای هشتم و نهم گفت: کل هزینه دولت آقای خاتمی در 8 سال 160 میلیارد دلار بود در صورتی که دولت نهم تنها در دوره 3 ساله بیش از 180 میلیارد دلار درآمد نفتی داشته است.
متن كامل خبر " مقايسه مزروعي از شاخص های اقتصادی دولت های هشتم ونهم" »
عرضه بنزین آزاد برای ایام نوروز
رئیس ستاد تبصره 13 از عرضه بنزین با قیمت آزاد برای ایام نوروز خبر داد.
25 بهمن 86
تحليل مزروعي از مقايسه عملكرد اقتصادي دولت خاتمي و احمدي نژاد
آنچه در ادامه آمده است گزارش یک نشست با جمعی از فعالان سیاسی درباره بررسی عملکرد اقتصادی دولت نهم است که از نوار پیاده شده و طبعا لحن گفتاری برمتن غلبه دارد وعلاقمندان به مطالعه آن باید از این منظر متن را پیگیری کنند و جداول مورد اشاره را نیز در انتهاآورده ام .
24 بهمن 86
برگزاري دو نشست تخصصي در بنياد باران
بیستمین نشست ماهانه ی بنیاد باران لایحه ی بودجه ی سال 1387 کل کشور با حضور حجت الاسلام والمسلمین سیدمحمد خاتمی و اعضای بنیاد بررسی شد.
23 بهمن 86
بیانیه جبهه مشاركت:
بودجه 87؛ بودجهای بدون هيچگونه نظارت!
رئيس دولت نهم براي فرار از گرفتاري محتوايي مدعی است به منظور شفاف سازی، ساده سازی، جلوگیری از پراکندگی و همه فهم کردن بودجه در تدوین و اجرا تغییر شکلی در ارائه آن بوجود آورده است. هرچند اهداف صوري یادشده اهدافی مطلوب اما به نظر ما این تغییر شکلی نه تنها به تحقق این اهداف نمیانجامد بلکه فقط و فقط براي تمرکز هرچه بیشتر تصمیمگیری در درون دولت برای تخصیص منابع و کاستن از قدرت نهادهای نظارتی بیرون دولت از جمله مجلس است و عملا نظارت نه تنها شهروندان و نهادهای مدنی بلکه متخصصان را بر هزینه کرد بودجه و ردیابی آنرا در جهت منافع عمومی و مصالح ملی از بین می برد که حاصل آن جز هرز روی منابع و دامن زدان به فساد و عدم کارایی و...در نظام اداری و اجرایی کشور نخواهد بود
سلب اختيارات مجلس در امر دخل و خرج دولت و احاله آن به خود دولت و به زمان بعد از تصويب قانون و تکیه بر مجمل نویسی بودجه قطعا نوعی کلی گويي، فرار و عدم شفافیت در نحوه تخصیص اعتبارات و هزینه کرد منابع و فقدان یا کاهش ابعاد نظارتی مجلس و ساير دستگاه هاي رسمي نظارتي بر عملکرد دستگاه ها را موجب می شود که در نهایت یک عامل مثبت در ارائه لایحه بودجه تلقی نمي شود
نوروز: جبهه مشاركت ايران اسلامي با صدور بيانيهاي به تحليل بودجه سال آينده كل كشور پرداخته است. اين حزب در بيانيه خود بودجه 87 را زنگ خطري براي از دست دادن حق نظارت مجلس و نهادهاي مدني و برخواسته از جامعه جهت كنترل نحوه دخل و خرج دولت ميداند.
متن كامل خبر "بیانیه جبهه مشاركت:
بودجه 87؛ بودجهای بدون هيچگونه نظارت! " »
20 بهمن 86
سهميه بنزين نوروزي تصويب شد
رئيس ستاد تبصره 13 اعلام كرد: با تصويب هيات نمايندگان ويژه رئيس جمهور در ستاد تبصره 13 ، سهميه بنزين نوروزي تصويب شد.
18 بهمن 86
مخالفت مراجع با دولتي شدن قرض الحسنه ها
سال 1346 هنوز نبرد ميان انقلابيون و حکومت به مراحل جدي نزديک نشده بود که ايده هاي جديد در ذهن گروهي از مبارزان شکل گرفت. اگر ميدان بازار براي ترويج افکار انقلابي مهيا شده بود، بايد بستري هم براي تامين هزينه هاي مالي نهضت ايجاد مي شد.
ستاريفر: اصل 29 قانون اساسي هنوز کامل اجرا نشده
مايکل مور، کارگردان ضدجمهوريخواهان امريکا، اخيراً مستندي ساخته راجع به نظام بيمه هاي درماني امريکا و ضعف هاي آن. در کنار آن مور مقايسه يي ميان بيمه هاي درماني امريکا با چند کشور کانادا، انگليس، فرانسه و کوبا انجام داده و نظام هاي بيمه يي مثل انگليس را ستوده. نقاط ضعف نظام بيمه يي که مور نشان مي دهد تا حد زيادي مشکلات نظام بيمه يي ايران را به ذهن متبادر مي کند.
متن كامل خبر "ستاريفر: اصل 29 قانون اساسي هنوز کامل اجرا نشده" »
10 بهمن 86
20 ميليارد دلار تفاوت ارقام وزارت اقتصاد و بانك مركزي در درآمدهاي دو ساله نفتي
اعتماد-منصور بي طرف؛ روز گذشته روابط عمومي وزارت امور اقتصادي و دارايي در اطلاعيه يي منتقدان اقتصادي دولت را مورد حمله قرار داد و آنها را از «انعکاس آمار و ارقام نادرست و خلاف واقع» بر حذر داشت.اين اطلاعيه که در قالب پاسخ به اسحاق جهانگيري، وزير صنايع و معادن دولت خاتمي، صادر شده، گزارش ها و آمارهاي منتقدان در آستانه مبارزات انتخاباتي را درخور توجه دانسته و نوشته است؛ «... در اين هنگام گروه هاي رقيب سياسي سعي مي کنند با ارائه آمار و اطلاعات از وضعيت اقتصادي که بعضاً هم خلاف واقع هستند، نظر و آراي عمومي را به سمت خود جلب کنند.»
متن كامل خبر " 20 ميليارد دلار تفاوت ارقام وزارت اقتصاد و بانك مركزي در درآمدهاي دو ساله نفتي" »
7 بهمن 86
اختصاصي «نوروز»:
نامه رييسكل بانكمركزی به احمدینژاد درباره شكست طرح بنگاههای زودبازده
نوروز: در حالي كه يكي از پر سرو صدا ترين ايدههاي دولت نهم در جهت ايجاد اشتغال اعطاي تسهيلات به طرحهاي اشتغالزاده در قالب بنگاههاي زودبازده بوده است، اخيراً زنگ خطر شكست اين ايده مانند بسياري از برنامههاي اقتصادي دولت نيز شنيده شده است.
26 دی 86
معاون احمدینژاد هم حاضر به دفاع از لایحه بودجه نشد!
اولین جلسه كمیسیون برنامه و بودجه برای بررسی لایحه بودجه دولت به دلیل عدم حضور «امیر منصور برقعی»، معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رییس جمهوری، برگزار نشد.
متن كامل خبر "معاون احمدینژاد هم حاضر به دفاع از لایحه بودجه نشد!" »
25 دی 86
انتقاد شديد توکلی از بودجه 87 دولت
رئیس مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی در یادداشتی ضمن بررسی و نقد بودجه 87 راهکارهای پیشنهادی خود را نیز ارائه داده است.
19 دی 86
بودجه 87؛ گروگان تبلیغات انتخاباتی احمدی نژاد؟
روزنامه بریتانیایی فایننشال تایمز - تایمز مالی - در شماره روز سه شنبه، 8 ژانویه (18 دی) خود مقاله ای را به بررسی لایحه بودجه سال آینده ایران اختصاص داده است که عملا نشان می دهد احمدی نژاد با تدوین بودجه 87 به شکلی عجیب و بی سابقه، لایحه مالی سالانه کشور را برای اهداف تبلیغات ریاست جمهوری خود و شعارهای سفرهای استانی به گروگان گرفته است.
متن كامل خبر "بودجه 87؛ گروگان تبلیغات انتخاباتی احمدی نژاد؟" »
17 دی 86
بودجه بیسابقه تقدیم مجلس شد/
حمدینژاد: همه چیز را ساده و عامهفهم كردیم!
تحليلی در اين زمينه: سرنوشت مبهم بودجه 87
نوروز: احمدینژاد صبح روز دوشنبه برای تقدیم لایحه بودجه سال 87 به مجلس رفت. بودجهای كه بر خلاف رویههای جاری بودجه نویسی در صفحات محدود و تنها با اعلام بودجه در اختیار نهادها و ارگانهای دولتی و حكومتی نوشته شده و به قول احمدینژاد «پیچیدگی ندارد». وی همچنين به خبرنگاران گفت: این بودجه کم حجم و به گونهای تنظیم شده که همه آحاد ملت ایران بتوانند بر آن اشراف پیدا کنند.
متن كامل خبر "بودجه بیسابقه تقدیم مجلس شد/
حمدینژاد: همه چیز را ساده و عامهفهم كردیم!" »
16 دی 86
مجلس: فردا تعطیل نیستیم؛ احمدینژاد باید بودجه بیاورد!
دقایقی پس از انتشار خبر تعطیلی كل كشور از سوی هیأت دولت، یك عضو هیات رییسه مجلس اعلام كرد كه بهرغم انتشار این خبرها مبنی بر تعطیلی مراكز و ادارات دولتی در پی بارش برف سنگین ، مجلس فردا تعطیل نیست و جلسه علنی برگزار میشود.
متن كامل خبر "مجلس: فردا تعطیل نیستیم؛ احمدینژاد باید بودجه بیاورد! " »
15 دی 86
ارزيابی صفايیفراهانی از تبعات ويرانگر واردات 50 ميليارد دلاري بر اقتصاد كشور
آفتاب: محسن صفایی فراهانی قائم مقام سابق وزارت اقتصاد معتقد است یکی از سیاستهای دولت نهم در دو سال گذشته در قبال افزایش نقدینگی اقدام به واردات بوده که سالانه بیش از 50 میلیارد دلار واردات صورت گرفته و این مساله نشان میدهد که طی دو سال گذشته به صورت فزاینده و خارج از روال برنامه ارز نفتی وارد کشور شده و دولت اقدام به مصرف این ارز کرده است.
متن كامل خبر "ارزيابی صفايیفراهانی از تبعات ويرانگر واردات 50 ميليارد دلاري بر اقتصاد كشور" »
13 دی 86
مزروعی تشريح كرد: اهداف جبههمشاركت از مناظره اقتصادی با دولت
جبهه مشارکت در اولین بیانیه در زمستان سال 84 و در ارتباط با اولین لایحه بودجه دولت با توجه به متمم ها واصلاحیه ای که دولت نهم برای افزایش بودجه سال 84 داده و مورد تصویب مجلس هفتم قرار گرفته به صراحت اعلام داشت که در سایه این رخداد میزان نقدینگی کشور به شدت رو به فزونی خواهد نهاد و به دنبال آن تورم و گرانی خواهد آمد
متاسفانه پیگیری سیاستهای اشتباه توسط دولت نهم از قبیل کاهش دستوری نرخ سود بانکی و ارائه وامهای ارزان قیمت با عناوین بنگاههای زودبازده، تزریق ارز از چرخه مصرف به اقتصاد کشور و بلاموضوع کردن حساب ذخیره ارزی، تثبیت قیمت برخی کالا و خدمات و افزایش یارانهها و هزینههای جاری دولت، عدم کوچک سازی دولت و واگذاری امور تصدیگری به بخش خصوصی و میدان دادن به ساز وکار بازار و... و در یک کلام عدول دولت نهم از پایبندی و اجرای قانون برنامه چهارم توسعه پیش بینیها را تسریع بخشید و نرخ تورم از 1/12 درصد در سال 84 به 6/13 درصد در سال 85 افزایش یافت
با افزایش افسانهای قیمت نفت و درآمد کلانی که در اختیار جناح حاکم قرار گرفته بود روزبروز بر ابتلای اقتصاد نفتی ایران به بیماری هلندی افزوده شد و در این مسیر افزایش قیمت مسکن و زمین به بیش از صد درصد و میانگین هزینه خانوارها از در آمد آنها در اقشار پائین و متوسط پیشی گرفت و روند صعودی نرخ تورم در سال 86 ادامه یافت كه حتي صداي برخی چهره های شاخص طرفدار دولت در مجلس و احزاب را نيز در آورد
متاسفانه باید قبول کرد در این دو سال و در سایه اجرای سیاست های اقتصادی بدون برنامه و انسجام جناح حاکم فقرا فقیرتر و ثروتمندان ثروتمندتر شده اند و برای اقشار پایئن و متوسط زندگی سختتر و آرزوی ازدواج و مسکن و شغل برای جوانان متعلق به این اقشار به رویایی دور دست تبدیل شده است و فشار تورم و گرانی بر آنان بیش از گذشته شده است
جناح حاکم تاکنون با تمام توان و با نوعی انحصار رسانهای از باز شدن مسائل اقتصادی و اجتماعی کشور جلوگیری کرده است و به صورتی کاملا یکطرفه و ناقص و دادههای غلط و گزاره های نادرست سعی در دفاع و توجیه عملکرد دولت پرداخته و در این عرصه صدا و سیما درست بر خلاف موضعش نسبت به دولت خاتمی میداندار بوده است
به نظرما بهترین راه برای ارزیابی عملکرد اقتصادی جناح حاکم و دولت نهم بطور خاص مناظره و گفتگو با منتقدان است و واکاوی مدعاهای مطرح شده از سوی رئیس دولت نهم برای توجیه تورم و گرانی در یک مناظره علمی و کارشناسی و در منظر عموم مردم میدان داوری را برای شهروندان فراخ خواهد
ما درخواست یک مناظره بصورت زنده از صدا وسیما با نمایندهای از سوی دولت نهم را داشته و شرط دیگری نداریم و فکر می کنیم این جزء وظایف صدا وسیما نيز هست
نوع برخورد و موضع رسانه ملی را با دولت خاتمی فراموش نشده است که دربهای این رسانه به روی همه منتقدان دولت باز بود و اكنون ما انتظار داریم در حد یک مناظره دربهای این رسانه به روی منتقدان باز شود
مناظره آقايان ستاري فر و صفايي فراهاني در سيما با منتقدان بازتاب مثبتی در جامعه داشت و به گونهای دولت را به هوش آورد که در مقابل عملکردش باید پاسخگو باشد و این به نفع دولت و کشور است چرا كه هدف منتقدان از طرح این مباحث اصلاح سیاستها و عملکرد دولت در جهت رفاه و بهرهمندی بیشتر شهروندان از خدمات است
کشور در حال گذار به مردمسالاری و تمرین روشهای نو در اداره آن است و گفتگوی دولت با منتقدان به صورت مستقيم و مناظره در عرصه عمومی و رسانه ملی می تواند تجربه خوبی برای پیشبرد و نهادینه کردن روش های دموکراتیک در اداره کشور باشد
متن كامل خبر "مزروعی تشريح كرد: اهداف جبههمشاركت از مناظره اقتصادی با دولت" »
هنرنمایی تازه دولت:
وام 36 میلیونی مسکن؛ نیامده لغو شد!
در حالی که هنوز 3 روز از اظهارنظر رسمی دولت مبنی بر «اعطای دو وام 18 میلیونی برای خرید یک آپارتمان در تهران» نگذشته است، وزیر امور اقتصادی و دارایی عصر پنجشنبه از «لغو مصوبه» پرداخت دو فقره وام 18 میلیون تومانی برای خرید یک واحد مسکونی خبر داد.
متن كامل خبر "هنرنمایی تازه دولت:
وام 36 میلیونی مسکن؛ نیامده لغو شد!" »
واكنش انفعالی مظاهری به اعلام نرخ تورم از سوی بانك جهانی
رییس كل بانك مركزی با بیان اینكه «در زمان حاضر متوسط نرخ تورم در دوره یكساله در كشور ۱۶/۷درصد است»، گفت كه گزارش صندوق بینالمللی پول مبنی بر اینكه ایران دارای بالاترین نرخ تورم در جهان است، بر اساس ملاحظه و نگاه آنها تنظیم شده است.
متن كامل خبر "واكنش انفعالی مظاهری به اعلام نرخ تورم از سوی بانك جهانی" »
11 دی 86
تحليل مزروعي از عملكرد اقتصادي دولت نهم
علي مزروعي؛ عضو دفتر سیاسی جبهه مشاركت ايران اسلامي و عضو تحریریه عصرنو ، طی سخنانی در جمع هواداران سازمان مجاهدين انقلاب اسلامي با عنوان «بررسی عملکرد اقتصادی دولت نهم» ، به بررسی و نقد عملكرد اقتصادي این دولت پرداخت .
وضعيت فوق العاده در چابهار بخاطر افشاي ريخت و پاش 46 ميليوني
نوروز: به دنبال انتشار گزارشي در باره هزينه شدن ساعتي دو ميليون تومان براي غرفه چابهار در پنجمين نمايشگاه توانمنديهاي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي، محمود صلاحي، مشاور احمدینژاد در امور مناطق آزاد و ويژه اقتصادي و مدیرعامل سابق سازمان میادین میوه و ترهبار در مكالمهاي تلفني با باقرزاده، مديرعامل منطقه آزاد چابهار دستور كشف منبع انتشار اين خبر را در منطقه صادر كرد.
متن كامل خبر "وضعيت فوق العاده در چابهار بخاطر افشاي ريخت و پاش 46 ميليوني" »
5 دی 86
نهادهای مالی طرف اتهامزنیهای احمدینژاد زیر نظر كجا هستند؟
دكتر «سعید شیركوند» معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی در دولت خاتمی در تحلیلی با اشاره به حملات احمدینژاد در مصاحبه اخیر تلویزیونی خود به بانكها و مؤسسات مالی و اعتباری بعنوان عوامل «خلق پول» در كشور، تاكید كرد كه این نهادها هیچكدام در اختیار مخالفان سیاسی دولت قرار ندارند.
متن كامل خبر "نهادهای مالی طرف اتهامزنیهای احمدینژاد زیر نظر كجا هستند؟" »
2 دی 86
ادامه تقابل حامیان هاشمی و دولت درباره نرخ تورم
انتقادات هشدارآمیز هاشمی رفسنجانی درباره رشد تورم با واكنش «غلامحسین الهام» سخنگوی دولت احمدینژاد مواجه شد. او در پاسخ به هاشمی، به تورم بیش از 40 درصدی دولت اول وی اشاره كرد كه حاصل سیاستهای تعدیل اقتصادی بود و او را واداشت تا روند تحولات اقتصادی را در دولت دوم خود، كند و تا حدودی متوقف كند. الهام در پاسخ به هاشمی گفت كه دولت نهم نمیخواهد دست به تكرار تجربه كسانی بزند كه ادامه راه آنان به «تورم 100 درصدی» میانجامد. این سخنان اما، از سوی حامیان هاشمی بیپاسخ نمانده است.
متن كامل خبر "ادامه تقابل حامیان هاشمی و دولت درباره نرخ تورم" »
انصاری درباره برنامه چهارم: رئیسجمهور باید استیضاح شود
همایش «بودجه 87، چالشی نو برای دولت نهم» روز گذشته در ساختمان الغدیر دانشگده مدیریت دانشگاه تهران برگزار شد.
متن كامل خبر "انصاری درباره برنامه چهارم: رئیسجمهور باید استیضاح شود" »
ماجرای «مافیای نفتی» به كل تكذیب شد
با گذشت بیش از دو سال از انتخابات ریاست جمهوری كه در آن، «محمود احمدینژاد» و حامیانش علاوه بر طرح شعارهای پوپولیستی به تخریب دولتهای قبل و از جمله طرح شعار «ریشهكنی مافیای نفتی» اقدام كردند، یك مقام مسؤول قضایی رسما این ادعا را رد كرد و گفت كه هیچ گزارشی درباره «مافیای نفتی» در وزارت اطلاعات و دستگاه قضایی وجود ندارد.
1 دی 86
واكنش الهام به هشدار هاشمی درباره تورم: از یك سوراخ دوبار گزیده نمیشویم!
«غلامحسین الهام» سخنگوی دولت به انتقادات و هشدارهای هاشمی رفسنجانی كه روز جمعه در خطبههای نماز عید قربان مطرح شد، واكنش نشان داد.
متن كامل خبر "واكنش الهام به هشدار هاشمی درباره تورم: از یك سوراخ دوبار گزیده نمیشویم!" »
متن نامه دكتر ستاریفر به احمدینژاد درباره درآمد 140 ميليارددلاری نفت
دكتر ستاریفر در نامه خود مصاديق بیتوجهی دولت به دستورات مكتوب مقام رهبری در عرصه اقتصاد و انحراف از برنامه چهارم توسعه را برشمرده است
چنانچه میزان استخراج نفت در هر روز بین چهار تا 4.2 میلیون بشكه و قیمت متوسط آن بین 75 دلار فرض شود، ارزش این ثروت طبیعی و خدادادی و صد البته مشاعی و بین نسلی در سال حدود 110 میلیارد دلار میشود. همچنین ارزش گاز تولید شده (مصرف داخلی و صادرات) آن حسب نظر كارشناسان و همچنین بر اساس قیمت گاز صادراتی بیش از یك سوم درآمد نفتی و حدود 30 میلیارد دلار باید فرض شود، جمع ارزش نفت و گاز استحصال شده در كشور در سال 86 بالغ بر 140 میلیارد دلار میشود
دو برابر شدن نقدینگی كشورظرف 2 سال پدیده نادر ، بهت آور در علم اقتصاد و جهان است. منتقدین به این پدیده ویرانگر، از طرف دولت و بعضی از نمایندگان و برخی از رسانه ها به وابستگی به خارج متهم شدند
دكتر ستاریفر در نامه خود پيشنهادهای مشخصی برای ذخيره و هزينه درآمد 14 ميليارد دلاری دولت ارائه كرده است
متن كامل خبر "متن نامه دكتر ستاریفر به احمدینژاد درباره درآمد 140 ميليارددلاری نفت" »
30 آذر 86
هشدار هاشمی درباره تورم: تجربه شاه را تكرار نكنید
هاشمیرفسنجانی، رییس مجمع تشخیص مصلحت، سكوت خود را درباره عملكرد ویران]كننده دولت در عرصه اقتصادی شكست و با اعلام اینكه «تاكنون ما پرهیز میكردیم كه وارد بحث تورم شویم»، هشدار داد كه عملكرد اشتباه دولت میتواند تبعاتی مشابه سالهای آخر رژیم پهلوی داشته باشد كه رشد افسارگسیخته نقدینگی و بروز تورم انفجاری به ابراز نارضایتی گسترده اقشار پاییندست كشور و در نتیجه، انقلاب و سقوط رژیم منجر شد.
متن كامل خبر "هشدار هاشمی درباره تورم: تجربه شاه را تكرار نكنید" »
28 آذر 86
جهانگیری با رد ادعای کیهان: آمارهای گزارش احمدینژاد شبهه داشت
اسحاق جهانگیری وزیر صنایع و معادن دولت اصلاحات در واکنش به مطلب منتشره در شماره امروز(چهارشنبه) روزنامه کیهان اظهار داشت: آنچه که من در سخنانم اشاره کردم درآمدهای دولت در سالهای 84، 85و 86 است که تا پایان سال به 150 میلیارد دلار میرسد.
متن كامل خبر "جهانگیری با رد ادعای کیهان: آمارهای گزارش احمدینژاد شبهه داشت" »
آخرین دستور احمدینژاد قبل از سفر مكه: بودجه 87 را یك هفتهای بنویسید!
یك منبع نزدیك به دولت در گفتوگو با خبرنگار نوروز اعلام كرد كه بودجه سال 87 یک هفتهای تدوین میشود.
متن كامل خبر "آخرین دستور احمدینژاد قبل از سفر مكه: بودجه 87 را یك هفتهای بنویسید!" »
ريسک سرمايه گذاري اقتصادي در ايران مجددا افزايش يافت
سازمان همکاري هاي اقتصادي و توسعه (OECD) در آخرين رده بندي ريسک هاي اعتباري به ايران رتبه 6 از 7 را داد.
متن كامل خبر "ريسک سرمايه گذاري اقتصادي در ايران مجددا افزايش يافت " »
گزارش احمدینژاد و حکایت آن فرشهای باشکوه!
یک کارشناس مسائل سیاسی و اقتصادی با بیان تمثیلی از ماجرای فرشهای نهاد ریاستجمهوری ارزیابی خود را از گفتوگوی تلویزیونی رییسجمهوری بیان کرد.
متن كامل خبر "گزارش احمدینژاد و حکایت آن فرشهای باشکوه!" »
طرح حذف سه صفر پول ملی، نیامده منتفی شد؟
وزارت اقتصاد در پی اعلام «غلامرضا مصباحیمقدم» عضو كمیسیون پول و اعتبار مبنی بر موافقت این وزارتخانه با حذف سه صفر از پول ملی، این اظهارات را «صرفا" پیشنهاد شفاهی وی» ارزیابی كرد.
مزروعی: احمدینژاد طوری حرف زد كه انگار دولت هیچكاره است
احمد توكلی: بخش جالب گزارش احمدینژاد «حلالیتطلبی» بود!
سعيد ليلاز: حداقل 20 مورد خلاف علمي در گزارش احمدی نژاد
مصباحیمقدم:دولت از خود رفع مسؤوليت نكند
عادل آذر: اعتراف رییس دولت به سوء مدیریت نظام بانكی شهامت میخواست
دكتر بیدآباد (كارشناس بانكداری): درباره جریان خلق پول، صندوقهای قرضالحسنه که اکثریت آنها وابسته به نهادهای نظامی، انتظامی، امنیتی و گروههای بازاری است، مورد اغماض واقع شدهاند
متن كامل خبر "مزروعی: احمدینژاد طوری حرف زد كه انگار دولت هیچكاره است " »
27 آذر 86
موافقت وزارت اقتصاد با حذف صفر پول ملي
عضو كميسيون پول و اعتبار گفت: وزارت امور اقتصادي و دارايي با حذف سه صفر از واحد پول ملي موافقت كرد.
یك روایت آلمانی از روند و اثرات تحریم ایران
آینده را من کاملا منفی ارزیابی نمیکنم. اگر علاقمندی به تجارت به ایران وجود دارد باید سعی کرد که این ارتباط را تا آنجایی که میشود زنده نگاه داشت و مبادلات با ایران و کشورهای خاورمیانه را باید در طولانی مدت برنامه ریزی کرد و نمی توان فقط به منافع کوتاه مدت چشم دوخت و این در گذشته هم دیده شده و باید بحران ها را از سرگذراند و من به این مسئله امیدوار هستم.
متن كامل خبر "یك روایت آلمانی از روند و اثرات تحریم ایران" »
26 آذر 86
دفاعیات احمدینژاد: شك ندارم كه اخلال میكنند
متهمان جديدی كه احمدینژاد معرفی كرد: افزايش قيمت نفت، برنامه چهارم، مؤسسات مالی و اعتباری، جريانهای سياسی مخالف، مجلس، كشورهای غربی، مافيای «خلق پول» و عوامل مزاحم درون بدنه دولت
طبق برنامههای تازه احمدینژاد بزودی مشكلات مسكن، تورم، رشد افسارگسيخته نقدينگی، اشتغال، بورس، منابع ارزی و بيماری هلندی رفع میشود
نوروز: محمود احمدینژاد، یكشنبه شب در شبكه یك سیما حضور پیدا كرد و به ارایه گزارشی از فعالیتهای اقتصادی دولت و توضیح درباره دلایل تورم در ماههای اخیر در كشور پرداخت. بدون هرگونه تحلیل و دخل و تصرفی، سرتیترهای اظهارات احمدینژاد را در پی میآوریم:
متن كامل خبر "دفاعیات احمدینژاد: شك ندارم كه اخلال میكنند" »
بانك قرضالحسنه و سؤالات بيپاسخ
سهميه جديد بنزين خودروها در دور دوم سهميهبندي اعلام شد
شركت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي ايران، سهميه جديد بنزين خودروها در دور دوم سهميهبندي را اعلام كرد.
متن كامل خبر "سهميه جديد بنزين خودروها در دور دوم سهميهبندي اعلام شد" »
25 آذر 86
علیخانی: احمدینژاد قبل از حج از کل ملت حلالیت بطلبد!
قدرتالله عليخانی صبح امروز در نطق پيش از دستور مجلس، با اشاره به مسئله گرانی، گفت: دغدغهای كه عليرغم هشدارها و تذكرات متعدد نمايندگان مجلس، تا مدتها توسط مسئولان دولت نهم تكذيب ميشد و نهایتا هم تلاش شد كه به مافياهای ناشناخته نسبت داده شود، موضوع گرانی است كه در عرصههای مختلف زندگی، مردم را به ستوه آورده است.
متن كامل خبر "علیخانی: احمدینژاد قبل از حج از کل ملت حلالیت بطلبد!" »
24 آذر 86
اعتراف بانک مرکزی به وارد نکردن قیمت مسکن در محاسبه تورم
با اظهارات معاون بانک مرکزی درباره محاسبه نرخ تورم، یکی از دلایل اختلاف نرخ تورم رسمی با تورم واقعی در جامعه مشخص شد.
متن كامل خبر "اعتراف بانک مرکزی به وارد نکردن قیمت مسکن در محاسبه تورم" »
19 آذر 86
ماجرای فشار احمدینژاد بر مظاهری برای استعفا و ایستادگی وی
نوروز: در ادامه تغییرات کابینه، محمود احمدینژاد اخیرا قصد داشته «طهماسب مظاهری» رییس بانک مرکزی را هم به دلیل گزارشهایی که درباره وضعیت اقتصادی کشور، نرخ تورم و مسایلی از این قبیل داده و مورد استفاده منتقدان قرار گرفته است، برکنار کند و به همین منظور از وی خواسته استعفا دهد.
متن كامل خبر "ماجرای فشار احمدینژاد بر مظاهری برای استعفا و ایستادگی وی" »
15 آذر 86
انتقاد شدید آیتالله مكارم شیرازی از دولت و مجلس درباره گرانیها
آیتالله مكارم شیرازی از مراجع تقلید نسبت به برخی مشكلات در كشور به دولت و مجلس هشدار داد.
متن كامل خبر "انتقاد شدید آیتالله مكارم شیرازی از دولت و مجلس درباره گرانیها" »
13 آذر 86
انتقاد توكلی از وعدههای پوپولیستی دولت در سفرهای استانی
«احمد توكلی» عضو شاخص و اقتصاددان اكثریت مجلس هفتم روز سهشنبه طی سخنانی در همایش نقش ائمه جمعه در تحقق سند چشمانداز بیست ساله از سیاستها و وعدههای پوپولیستی احمدینژاد و مسؤولان دولتی در جریان سفرهای استانی انتقاد كرد.
متن كامل خبر "انتقاد توكلی از وعدههای پوپولیستی دولت در سفرهای استانی" »
12 آذر 86
شش ايراد اساسي بودجه 87 از طرف مركز پژوهشهاي مجلس
مغايرت با قانون اساسي، كاهش اختيارات مجلس، باقي ماندن قدرت چانه زني، متعهد نبودن دولت در برابر مجلس، عدم تامين حقوق قوه مقننه و عملياتي نبودن، شش ايراد اساسي چارچوب پيشنهادي دولت در خصوص لايحه بودجه سال 1387 اعلام شد.
متن كامل خبر "شش ايراد اساسي بودجه 87 از طرف مركز پژوهشهاي مجلس" »
11 آذر 86
هشدار مدیر سابق درباره ابعاد تحریمهای بانكی و توجیهات جناب وزیر
نوروز: در جلسه معارفه مدیرعامل جدید بانك تجارت كه روز پنجشنبه هشتم آذرماه برگزار شد، «راعی» مدیرعامل سابق كه پس از تنها پنج ماه و 12 روز تغییر كرده، اظهار داشت: اكنون تنها بانكی كه در شمول تحریم بانكی قرار نگرفته، بانك تجارت است.
متن كامل خبر "هشدار مدیر سابق درباره ابعاد تحریمهای بانكی و توجیهات جناب وزیر" »
10 آذر 86
افزایش ارزش پول سریلانکا پس از گرفتن وام 5/1میلیارد دلاری از ایران
دکتر «بی.پی.جایا سوندرا»، وزیر خزانهداری سریلانکا، به روزنامه «دیلی نیوز» چاپ این کشور گفته است: سفر رئیسجمهور سریلانکا و گرفتن وام یکونیم میلیارد دلاری از سوی ایران، کمک شایانی به این کشور كرده است.
متن كامل خبر "افزایش ارزش پول سریلانکا پس از گرفتن وام 5/1میلیارد دلاری از ایران" »
بحران بنزین؛ متحدان احمدینژاد حساب خود را جدا میکنند
نوروز: منابع نزدیک به جناح حاکم از تشدید نگرانیها و انتقادات داخلی این جناح درباره نحوه اجرای طرح سهمیهبندی بنزین خبر میدهند و پیشبینی میکنند که حجم این انتقادات با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات مجلس هشتم، افزایش یابد. بنابرگزارش خبرنگار نوروز از این منابع، در هفتههای اخیر گزارشهای داخلی و جمعبندیهایی از سوی نهادهای مسؤول درباره تبعات اجرای طرح سهمیهبندی بنزین بر موقعیت جناح حاکم منتشر شده که این نگرانیها را آشکار ساخته است. حتی گزارشهای میدانی نیز از بیانضباطیها و مشکلاتی حکایت دارد که حتی روزنامه «کیهان» این هفته ناچار شد نمونهای از آن را منتشر کند.
متن كامل خبر "بحران بنزین؛ متحدان احمدینژاد حساب خود را جدا میکنند" »
7 آذر 86
شيركوند تشريح كرد: پارادوكسهای معاون احمدینژاد در زير سؤال بردن برنامههای پنجساله
نوروز: «سعید شیرکوند» معاون سابق اقتصادی وزارت امور اقتصادی و دارایی، با تعجببرانگیز خواندن سخنان «پرویز داوودی» معاون اول رییسجمهورمبنی براینکه «در تدوين برنامههای پنج ساله قبلی كشور نامحرمان حضور داشتند که تلاش كردند بر اساس اومانيسم و سكولاريزم برگرفته شده از سياستهای آمريكا و غرب برنامههای خود را وارد برنامههای پنجساله كشورکنند»،گ فت:آقای داوودی در حالی این سخنان را بیان کرده است که برنامههای تنظیم شده گذشته مورد تایید مقام رهبری قرارگرفته و به تایید شورای نگهبان نيز رسیده است.
5 آذر 86
چرا بزرگترين واگذاري سهام بورس شكست خورد؟
شكست عرضه 20 درصدی فولاد مبارکه، بزرگترین عرضه 40 ساله تاریخ بورس ایران، بار دیگر منتقدان سیاستهای اقتصادی دولت را بر آن داشت تا نگرانیهای خود را در مورد به حاشیه رانده شدن بخش خصوصی دراقتصاد و تبعات ناشی از آن اعلام كنند.«نوروز» در همین راستا گفتگویی با «علی مزروعی» عضو كميسیون برنامه و بودجه مجلس ششم و عضو دفتر سیاسی جبهه مشاركت ایران اسلامی انجام داده است.
گسترش ابعاد تحریم ایران/ بانک جهانی اعطای تسهیلات به ایران را متوقف کرد
در تازهترین تبعات تحریم اقتصادی ایران، بانك جهانی اعلام كرد، دیگر تسهیلات جدیدی را برای پروژههای ایران تصویب نخواهد كرد.
متن كامل خبر "گسترش ابعاد تحریم ایران/ بانک جهانی اعطای تسهیلات به ایران را متوقف کرد" »
4 آذر 86
دفتر احمدینژاد: ریختوپاش سفر اردبیل «خودجوش» و «مردمی» بود!
نوروز: دفتر امور رسانههای ریاست جمهوری در واکنش به خبر روزنامه «جمهوری اسلامی» درباره ریختوپاش و عوامفریبی در سفر احمدینژاد به استان اردبیل مدعی شد که این ریختوپاشها «خودجوش» و «مردمی» بوده است و نه از سوی نهادهای دولتی.
متن كامل خبر "دفتر احمدینژاد: ریختوپاش سفر اردبیل «خودجوش» و «مردمی» بود! " »
26 آبان 86
پیشنهاد اپراتور تلفن همراه به مجلسیان: سفر خارجی در ازای پس گرفتن انتقادات!
خبرگزاری دولتی ایرنا روز شنبه از تدارك سفر خارجی برای راهیافتگان مجلس از سوی یك اپراتور تلفن همراه با هدف كاهش انتقادات آنان خبر داد.
متن كامل خبر "پیشنهاد اپراتور تلفن همراه به مجلسیان: سفر خارجی در ازای پس گرفتن انتقادات! " »
24 آبان 86
واقعیتهای ناگفته درباره سهمیهبندی و وضعیت بنزین
نوروز: با گذشت چندین ماه از اجرای طرح سهمیهبندی بنزین، ناكارآمدی و اشكالات این طرح بهویژه در حوزه اجرایی خودنمایی كرده است. این كار تا آنجا بالا گرفته كه این هفته چهارتن از چهرههای شاخص اقتصادی فراكسیون اكثریت مجلس دراین زمینه به احمدینژاد تذكر دادند و ایرادات این طرح را برشمردند. در این میان، مهندس «محمد آقایی» از مدیران عالی وزارت نفت در دولت خاتمی و عضو كمیسیون برنامه جبههمشاركت در مقالهای با عنوان « انرژی و بنزین و سیر آن» واقعیتهایی را درباره وضعیت بنزین و طرح سهمیهبندی و عملكرد اصلاحطلبان در این زمینه را تشریح كرده است كه متن كامل آن را «نوروز» منتشر میكند.
متن كامل خبر " واقعیتهای ناگفته درباره سهمیهبندی و وضعیت بنزین" »
22 آبان 86
استعفاي 33 نفر از مديران ارشد سازمان حسابرسي
رييس سازمان حسابرسي با استعفاي 33نفر از مديران ارشد خود موافقت كرد. به دنبال تغيير رييس سازمان حسابرسي و تصدي دكتر كاظم نجفي علمي در اين سمت، به دليل برخي تغيير و تحولات انجام شده در اين سازمان، 27نفر از مديران ارشد سازمان حسابرسي تقاضاي استعفا كردند اما به دليل اينكه وزير امور اقتصادي و دارايي در خارج از كشور به سر ميبرد با تقاضاي آنها موافقت نشد و قبولي استعفاي آنها منوط به بازگشت وزير شد.
متن كامل خبر "استعفاي 33 نفر از مديران ارشد سازمان حسابرسي" »
21 آبان 86
شیرکوند در نشست جبههمشارکت: نرخ تورم تا پایان سال به 18درصد می رسد
«سعید شیركوند» عضو شورای مركزی جبهه مشاركت ایران اسلامی در نشست «چشم انداز اقتصادی ایران بر اساس عملكرد دولت نهم » با بیان اینكه تورم به دلیل سیاست های اقتصادی دولت نهم از 5/11 درصد در پایان سال 84 به 15.8 درصد در پایان شهریور سال جاری افزایش یافته است، گفت: این روند صعودی در حالی است كه بنابر نظر كارشناسان افزایش نقدینگی آثار تورمی خود را با تاخیری یك تا دو ساله نشان میدهد. بنابراین به عقیده كارشناسان این نرخ تا پایان امسال به 18 درصد میرسد.
متن كامل خبر "شیرکوند در نشست جبههمشارکت: نرخ تورم تا پایان سال به 18درصد می رسد" »
بانكمركزی اعلام كرد: نرخ تورم از 16 درصد گذشت
20 آبان 86
ستاریفر: جبران ضربه احمدینژاد به اقتصاد 20 سال طول میكشد
دکتر «محمد ستاریفر» رییس سابق سازمان مدیریت و برنامهریزی، طی سخنانی در دفتر جبههمشاركت منطقه اصفهان گفت: برای جبران ضربهای که در این دوسال به خاطر تزریق پول نفت به اقتصاد کشور وارد شده حداقل20سال زمان نیاز است.
متن كامل خبر "ستاریفر: جبران ضربه احمدینژاد به اقتصاد 20 سال طول میكشد " »
8 آبان 86
انتقادات صریح توكلی از احمدینژاد و عصبانیت حامیان دولت
انتقاد صریح توكلی از احمدینژاد كه او را «ملوان بی قطبنمای اقتصاد ایران» خوانده بود، بازتاب زیادی در محافل سیاسی داشته است و نشانهای از تشدید انتقادات در جناح حاکم از عملکرد احمدینژاد و دولت وی ارزیابی شده است.
متن كامل خبر "انتقادات صریح توكلی از احمدینژاد و عصبانیت حامیان دولت" »
5 آبان 86
توضيحات شجاعپوريان درباره سؤال اقليت: دولت با درآمد 120میلیارد دلاری چه کرد؟
«ولیالله شجاعپوریان» عضو فراكسيون اقليت مجلس معتقد است دولت نهم با اینکه ثروتمندترین دولت بعد از پیروزی انقلاب اسلامی است اما احمدینژاد به شعارهای انتخاباتی خود در مورد رفاه و آسایش مردم عمل نکرده است.
متن كامل خبر "توضيحات شجاعپوريان درباره سؤال اقليت: دولت با درآمد 120میلیارد دلاری چه کرد؟" »
2 آبان 86
اختلاف مسؤولان عالی اجرایی علنی شد: مرجع آمار در ایران كجاست؟
30 مهر 86
توجیهات عجیب وزیر جهادكشاورزی در مورد بحران شكر!
در حالیكه واردات حدود سه میلیون تن شكر طی دو سال گذشته، صنایع شكر و نیز كشاورزان چغندرقندكار را با مشكلات گسترده مواجه كرده كه اعتراضات اخیر كارگران صنایع نیشكر هفتتپه تازه یكی از آنها بوده، وزیر جهاد كشاورزی در مصاحبهای به توجیه وضع موجود پرداخته و رقبای سیاسی را متهم ساخته است.
متن كامل خبر "توجیهات عجیب وزیر جهادكشاورزی در مورد بحران شكر! " »
وزیر سابق اقتصاد: احمدینژاد رویه 27ساله را تغییر داد
دکتر سیدصفدر حسینی:تركیب تیم تدوین برنامه پنجم توسعه بسیار ضعیف است و پیشبینی من این است كه این تركیب نمیتواند یك برنامه درستی را طراحی كند
دکتر «سیدصفدر حسینی» وزیر سابق امور اقتصادی و دارایی و عضو شورای مرکزی جبههمشارکت با انتقاد از ترکیب تیم تعیینشده از سوی «محمود احمدینژاد» رییسجمهوری برای تدوین برنامه پنجم توسعه، پیشبینی کرد که «این تركیب غیرتخصصی مانع موفقیت آنها میشود».
متن كامل خبر "وزیر سابق اقتصاد: احمدینژاد رویه 27ساله را تغییر داد" »
حسابكشی صريح خاتمی از دولت نهم
از رسانه ملی گلایه داریم
متوسط درآمد نفتی ایران در آن دوره؛ بیست و یكی دو میلیارد دلار در سال یعنی حدود 160 یا 170 میلیارد تومان در هشت سال بود. با این درآمد 15 میلیارد دلار هم ذخیرة ارزی در حساب برای دولتی گذاشتم كه هماكنون سركار است و بعد از آن قیمت نفت تقریبا سه برابر شده است اما در این میان بخش خصوصی چقدر رشد كرده است؟
متاسفانه رسم شده است هر چیزی كه نسبت به گذشته است، محكوم و بد جلوه داده میشود
29 مهر 86
بركناری قلعه بانی از مديريت سايپا قطعی شد
نوروز: جوان اول شكست خورده دولت نهم در انتخابات شوراها بزودي از سمت مديرعاملي شركت پارس خودرو به مدير عاملي شركت سايپا ارتقاء مييابد.
بركناری قريبالوقوع نعمتزاده از مسئوليت شركت پخش و پالايش فراوردههای نفتی
نوروز: شنيده شده است كه بزودي محمدرضا نعمت زاده از مديريت شركت پخش و پالايش فرآوردههاي نفتي بركنار خواهد شد.
متن كامل خبر "بركناری قريبالوقوع نعمتزاده از مسئوليت شركت پخش و پالايش فراوردههای نفتی" »
28 مهر 86
اعتراف دولت نهم به شكست سياست خود در حوزه اشتغال
25 مهر 86
بيانيه جبهه مشاركت در ارزيابي عملکرد دولت احمدي نژاد در صنعت نفت وگاز
روي كار آمدن دولت احمدينژاد در سال 1384 مصادف بود با سير صعودي قيمت نفت در بازار جهاني به گونهاي كه در دو سال گذشته درآمدي معادل 110 ميليارد دلار در اختيار دولت قرار گرفته است و با احتساب حساب ذخيره ارزي اين رقم به بيش از 120 ميليارد دلار سرمايه نقدي ميرسد كه در مقايسه با وضعيت همه دولتهاي پس از انقلاب بينظير و ممتاز است
دولت احمدينژاد در دو سال گذشته درآمدي بيش از يك چهارم 26 سال اوليه پس از انقلاب را براي پيشرفت كشور در اختيار داشته است
هر چند تا امروز گزارشي دقيقي از عملكرد دولت احمدينژاد منتشر نشده است، اما آنچه از اخبار منتشره در دو سال اخير ميتوان دريافت اين است كه از« مافياي قدرت و قبيلهاي كه قرار بود دستشان از سر نفت كوتاه شود» خبري نبوده است
متاسفانه عملكرد دولت نهم در اين عرصه فقدان يك استراتژي هدفمند و بلند مدت را نشان مي دهد كه نماد بارز آنرا ميتوان در فرآيند مذاكرات و امضاي قرارداد موسوم به خط لوله صلح بين ايران، پاكستان و هند مشاهده كرد
تجربه عملكرد حساب ذخيره ارزي در دولت خاتمي تجربه موفقي بود كه متأسفانه در دولت احمدينژاد ادامه نيافت و با عدول از اين سياست بار ديگر سنت هزينه درآمد نفت در عملكرد دولت غلبه يافت و درآمد افسانهاي و هنگفت 120 ميليارد دلاري در دو سال 1384 و1385 هزينه شد بدون آنكه نرخ رشد اقتصادي كشور و ديگر شاخصهاي كلان اقتصادي كشور بهبود يابند، و صد البته با رشد نزديك به صد در صد نقدينگي ناشي از تزريق دلارهاي نفتي بر عمق بيماري اقتصاد ايران و ابتلاي به بيماري هلندي افزوده شد
عدول از سياست تثبيت قيمت حاملهاي انرژي و حتي سهميهبندي بنزين را مي توان اقدامي شجاعانه به عنوان ايجاد يك امكان و فرصت در جهت حل مسئله يارانه ها و اصلاح سيستم حمل و نقل عمومي اعلام كرد اما قطعاً اجراي ناقص اين طرح كمكي به حل مسأله مصرف بالاي حاملهاي انرژي در اقتصاد ايران نخواهد كرد، و اين برخلاف تمام وعدهها و شعارهاي جناح حاكم و شعار راهبردي آنان يعني «توسعه عدالت محور»، است و همچون گذشته به ضرر اقشار محروم و متوسط عمل خواهد كرد
متن كامل خبر "بيانيه جبهه مشاركت در ارزيابي عملکرد دولت احمدي نژاد در صنعت نفت وگاز" »
18 مهر 86
بیانیه تحلیلی جبههمشارکت درباره ریشههای بحرانشکر
جبههمشاركتایراناسلامی با اظهار تأسف عمیق از این رخداد و همدردی با كارگران و كشاورزان متضرر شده امیدوار است كه دولت نهم به مردم در این باره پاسخگو بوده، این واقعه اسفبار را طبق روال معمول خود باز برعهده دست باندها و مافیایها موهوم نیفكند
متن كامل خبر "بیانیه تحلیلی جبههمشارکت درباره ریشههای بحرانشکر" »
16 مهر 86
مزروعی تشریح کرد: نکات سؤال برانگیز در سناریوی شکر
علی مزروعی» عضو کمیسیون برنامه جبههمشارکت گفت: برای من عجیب است که چگونه در عین حال که وزارت کشاورزی به این سیاست معتقد بوده این اتفاق افتاده و از دو سال گذشته با کاهش تعرفه واردات شکر خام، موجبات واردات بسیار زیادتر از نیاز داخلی فراهم شده به گونهای که طبق آمار گمرک ایران، نزدیک سه میلیون تن واردات انجام شده در حالی که نیاز مصرف داخلی کشور به واردات شکر حداکثر 600 هزار تن در سال است.
متن كامل خبر "مزروعی تشریح کرد: نکات سؤال برانگیز در سناریوی شکر" »
15 مهر 86
عامل بحران شكر؛ دولت يا مافيا؟
واردات بیرویه و کاهش تعرفه برخی اقلام کشاورزی موضوعی است که پیش از این بارها صاحبنظران و کارشناسان مسایل اقتصادی در مورد تبعات آن به دولت نهم هشدار داده بودند. در این میان کاهش136 درصدی تعرفه واردات شکر و در نتیجه واردات نزدیک به سه میلیون تن شکر در حالی که کل مصرف داخلی شکر 9/1 میلیون تن است،صنایع نیشکر هفت تپه را با بحران روبرو کرده است.
تازهترین اخبار از ادامه اعتصاب کارگران نیشکر هفتتپه
با گذشت بیش از یک هفته از آغاز اعتراضات کارگران نیشکر هفتتپه، اعتصاب آنها در اعتراض به حقوق معوقه و وضعیت نامعلوم این کارخانه ادامه دارد.
متن كامل خبر "تازهترین اخبار از ادامه اعتصاب کارگران نیشکر هفتتپه" »
سهمیه بنزین خودروهای عمومی روزانه میشود
مجري طرح كارت هوشمند سوخت گفت: سهميه بنزين خودروهاي عمومي و دولتي از ابتداي آبان ماه بصورت روزانه در كارت واريز ميشود.
14 مهر 86
مجوز واردات ويرانكننده شكر از كجا صادر میشود؟
واردات بیش از نیاز شكر طی ماههای اخیر منجر به ورشكستگی كارخانهها و شركتهای نیشكر و بیكار شدن كارگران این شركتها شده كه در روزهای اخیر به اعتصابهای كارگری نیز دامن زده است. «نوروز» در گفتگو با «غلامرضا صحراییان» قائممقام وزیر سابق جهاد كشاورزی تبعات واردات غیرمجاز شكر را مورد بررسی قرار داده است.
متن كامل خبر "مجوز واردات ويرانكننده شكر از كجا صادر میشود؟" »
متن جوابيه سانسورشده مزروعي در روزنامه رسالت درباره بيانيه اقتصادی جبهه مشاركت
ظاهرا آداب و اخلاق نقد در روزنامه رسالت و رسانههاي جناح حاكم بر اين شيوه استوار است كه بدون آنكه مخاطبان خود را در جريان اصل موضوع نقد قرار دهند با نقل قولهاي گزينشي و بعضا تقطيع شده و در يك فضاي مجازي و خود ساخته غلبه نقدي و فكري خود را بر حريف و رقيب جشن ميگيرند!
بايد به اين ناقد محترم و حاميان سياستهاي دولت همه اين امور اقتصادي كه از آن دفاع ميكنند «سياستهاي ناتمام» هستند و هرچند در كوتاه مدت آثار منفياش را در اقتصاد ايران شده است اما قطعا درباره آثار بلند مدتاش بايد به انتظار نشست و اميدورايم در آنروز حاميان اجراي اين سياستها بدانها افتخار كنند!
اصولا آيا دولت نهم باور به كار برنامهاي دارد؟ و اگر دارد پس از دو سال مسئوليت برنامهاش براي اداره اقتصاد كشور چيست؟ و با تكيه بر چه معيارها و شاخصهايي ميتوان موفقيت يا عدم موفقيت و همسازي اجراي اين سياستها را با يكديگر اندازه گرفت؟ آيا فقط به صرف ادعاهاي مطرح شده بايد پذيرفت كه اينها جزء «نفيس ترين خدمات انقلابي و ...» هستند؟
ناقد محترم به نقل از يك مقام دولتي مدعي سرمايهگذاري صنعتي 3/10 ميليارد دلار در سال 85 شده و آن را 8/3 برابر ميزان سرمايهگذاري صنعتي در سال 1383 اعلام كرده اين رقم ميتواند صحيح باشد، اما اگر اين رقم بواقع سرمايهگذاري شده چرا خودش را در شاخصهاي كلان كشور و رقم تشكيل سرمايه نشان نداده است؟ مگر بگوييم آن مقام دولتي كه هم اكنون از دولت كنار رفته است فقط براي مثبت نشان دادن عملكرد وزارتش اين رقم را در خيال سرمايهگذاري كرده باشد
متاسفانه پيامدهاي اجراي سياستهاي اقتصادي دولت نهم در دو سال گذشته جز فقيرتر شدن فقرا و ثروتمند شدن ثروتمندان و دامن زدن به شكاف طبقاتي در جامعه ايران نبوده است و بهترين داوران هم در اين باره عامه مردم هست
متن كامل خبر "متن جوابيه سانسورشده مزروعي در روزنامه رسالت درباره بيانيه اقتصادی جبهه مشاركت " »
7 مهر 86
حذف طرح بنزین آزاد با استناد به نظرات مقام رهبری
«رفعت بیات» طراح اصلی این طرح، پس از پایان جلسه در واکنش به رای نیاوردن طرح دوفوریتی اجرای کامل تبصره 13 گفت: هنگامی که مخالفان و موافقان این طرح صحبت میکردند آقای توکلی بین نمایندگان رفت و به آنها گفت که مقام معظم رهبری با این طرح مخالفند.
متن كامل خبر "حذف طرح بنزین آزاد با استناد به نظرات مقام رهبری" »
3 مهر 86
ارائه طرح دوفوریتی فروش بنزین آزاد توسط مجلس
عضو فراكسيون اكثريت مجلس از تهيه طرح دوفوريتی الزام دولت در اعلام قيمت بنزين آزاد خبر داد.
متن كامل خبر "ارائه طرح دوفوریتی فروش بنزین آزاد توسط مجلس" »
1 مهر 86
انتقاد شديد محمد هاشمی از احمدینژاد به خاطر مصادره عملكرد دولت خاتمی
«محمد هاشمی» عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ارائه گزارش عملکرد سال اول برنامه چهارم توسعه اظهار داشت: گزارش رییس جمهوری به مجلس مربوط به سال 84 بود. در سال 84 دو دولت فعال بودند، دولت خاتمی که لایحه برنامه و بودجه سال 84 را تنظیم و به مجلس تقدیم و تصویب و نیمی از سال هم قانون بودجه سال 84 را اجرا کردند و سپس دولت نهم در نیمه دوم سال تشکیل و به تدریج تکمیل شده است.
متن كامل خبر "انتقاد شديد محمد هاشمی از احمدینژاد به خاطر مصادره عملكرد دولت خاتمی" »
دفاعیات روزنامه «رسالت» از عملکرد اقتصادی دولت در برابر بیانیه جبههمشارکت
روزنامه «رسالت» در شماره روز یکشنبه اول مهرماه خود در یادداشتی با عنوان «نارسایىهاى بیانیه حزب مشارکت» به نقد بیانیه اقتصادی اخیر جبههمشارکت پرداخته است. «نوروز» جهت اطلاع مخاطبان از این مطلب انتقادی به درج آن اقدام میکند. بدیهی است در صورت احساس نیاز، چهرههای اقتصادی جبههمشارکت به این یادداشت و نقدهایی از این دست پاسخ خواهند داد.
متن كامل خبر "دفاعیات روزنامه «رسالت» از عملکرد اقتصادی دولت در برابر بیانیه جبههمشارکت" »
مزروعی: گزارش احمدینژاد انتقادات جبههمشاركت از عملكرد اقتصادی دولت را تاييد كرد
نوروز:«علی مزروعی» عضو دفتر سیاسی جبهه مشاركت ایران اسلامی، گزارش عملكرد دولت در مورد اجرای برنامه چهام توسعه را نشاندهنده شكست دولت نهم در اجرای این برنامه وتحقق وعدههای داده شده دانست.
متن كامل خبر "مزروعی: گزارش احمدینژاد انتقادات جبههمشاركت از عملكرد اقتصادی دولت را تاييد كرد" »
29 شهریور 86
احمدینژاد عملکرد دولت قبل را به نام خودش نوشت
عادل آذر عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در واکنش به گزارش عملکرد برنامه چهارم توسعه توسط احمدینژاد اظهار داشت که بهتر بود آنچه دولتهای گذشته انجام داده بودند را از عملکرد دولت نهم تفکیک میکرد.
متن كامل خبر "احمدینژاد عملکرد دولت قبل را به نام خودش نوشت" »
28 شهریور 86
بیانیه جبهه مشارکت در ارزیابی عملکرد اقتصادی دولت احمدینژاد: ناتواني در تحقق وعدهها
دولت كنوني در مقايسه با دولتهای پس از انقلاب به قطع و یقین در بهترین شرایط سیاسی و اقتصادی کشور مسئولیت قوه مجریه را به عهده گرفت
درآمدی افسانهای معادل 6/110 میلیارد دلار در اختیار دولت نهم قرار گرفت که این چنین امکانی برای رشد و توسعه کشور در تاریخ معاصر اقتصاد ایران منحصر و یگانه به شمار میرود
بر پایه تحلیلی که سند چشم انداز توسعه بیست ساله بر آن استوار است، ایران در مرحله جهش اقتصادی و دستیابی به هدف قدرت برتر منطقهای شدن قرار دارد، اما آیا نتایج حاصله از عملکرد دولت احمدینژاد نیز این را تصدیق میکند؟
شاخص نسبت سرمایهگذاری به تولید در دو سال گذشته تفاوت معناداری را با سالهای اجرای برنامه سوم نشان نمیدهد و به عبارتی روشن با وجود بهرهمندی کشور از این درآمد افسانهای، اقتصاد ایران همچنان از معضل کمبود سرمایهگذاری در پاسخگویی به نیاز اشتغال جمعیت ورودی به بازار کار و انباشت سه میلیون نفر بیکار و کاهش فقر رنج می برد
متأسفانه باید گفت در سایه قرائن و شواهد موجود وضعیت اقتصادی و معیشتی اقشار محروم و متوسط جامعه نه تنها هیچگونه بهبودی نسبت به گذشته پیدا نکرده است بلکه وضعیت شاخص «توزیع درآمد» و شکاف طبقاتی بدتر هم شده است
در سبد مصرفي خانوارها هزينه مسکن در دو سال گذشته تا حدود صد در صد افزایش داشته است به گونه ای که خانهدار شدن برای خانوارهای فاقد مسکن و زوجهای جوان به آرزویی دست نیافتنی تبدیل شده است
در مورد تحقق وعدههای دولت نهم در «رفع فقر و مبارزه با تبعیض و فسا» نیز دولت نهم تاکنون گزارش مکتوب و مستندی ارائه نداده است اما در سایه تحلیل اطلاعات و اخبار موجود به جد می توان گفت که هیچگونه پیشرفتی در این باره حاصل نشده است
27 شهریور 86
دفتر پژوهش هاي مجلس: اثر تورم بردهك هاي پائين درآمدي بيشتر است
مركز پژوهش هاي مجلس در گزارشي مشروح ضمن اشاره به يكسان نبودن اثر تورم بر هزينه خانوارها بر گويا نبودن نرخ تورم براي نشان دادن افزايش قيمت ها براي دهك هاي فقير تأكيد مي كند.
متن كامل خبر "دفتر پژوهش هاي مجلس: اثر تورم بردهك هاي پائين درآمدي بيشتر است" »
24 شهریور 86
انتقاد شدید توکلی از کاهش ساعات کار در ماه رمضان:اقدام دولت غیرقانونی است
«احمد توكلی» رییس مركز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی تصمیم دولت برای كاهش ساعت كار كاركنان دولت و بانكها در ماه رمضان را غیر قانونی دانست.
متن كامل خبر "انتقاد شدید توکلی از کاهش ساعات کار در ماه رمضان:اقدام دولت غیرقانونی است" »
شیرکوند تشریح کرد: از مافیای مسکن تا قطع وام 10 میلیونی!
«سعید شیرکوند» معاون وزیر اقتصاد در دولت خاتمی درباره سخنان «محمد سعیدیکیا»،وزیر مسکن، مبنی بر قطع پرداخت وامهای 10 میلیونی و نقش آنها در گرانی مسکن اظهار داشت: گزارش سعیدیکیا و اشاره به برخی عوامل موثر در افزایش بیرویه قیمت مسکن در سال 85 هر چند درست و صحیح است اما همه عوامل موثر در افزایش قیمت را بیان نمیکند.
متن كامل خبر "شیرکوند تشریح کرد: از مافیای مسکن تا قطع وام 10 میلیونی!" »
راه افتادن بازار سیاه کارت سوخت در اهواز با نام «خیابان اوپك»!
بلیط هواپیما 25 درصد گران شد نه 17 درصد!
براساس بخشنامه سازمان هواپیمایی کشور نرخ بلیط هواپیما 5/25 درصد افزایش قیمت داشته است این در حالی است که پیش از این افزایش نرخ بلیط هواپیما به طور رسمی 17 درصد اعلام شده بود.
18 شهریور 86
دستور احمدینژاد برای حذف سهصفر از پول ملی
تحلیل دکتر فرشاد مومنی از رشد 246 درصدی زیان شرکتهای دولتی
شيركوند مطرح كرد: تورم 15 درصدی؛ جدیترين زنگخطر برای دولت نهم
دور تازه تغيير مديران در وزارت نفت؟
17 شهریور 86
تحلیل دکتر قنبری از آمار بانک مرکزی: چرا تورم ماه به ماه بیشتر میشود؟
14 شهریور 86
مظاهری با شعار «حذف سود بانکی» به بانک مرکزی آمد
11 شهریور 86
ورود باند محرابيان و استعفای مدیران خودروسازی
10 شهریور 86
سهمیه بنزین سفر و ماجرای گدای سامرا!
7 شهریور 86
پاسخ مزروعي به احمدي نژاد در خصوص دوبرابر شدن حجم سازمان مديريت در دولت اصلاحات
4 شهریور 86
با استعفاي رئيس كل بانك مركزي موافقت شد
31 مرداد 86
نواقص اجرايی طرح سهميهبندی بنزين در گفتوگو با سعیدشیرکوند
30 مرداد 86
رییس كمیسیون برنامهوبودجه مجلس از كسری بودجه گسترده دولت خبر داد
دفاع تمامقد محصولی از قرارداد انتقال گاز به هند
رفتن شیبانی و دانشجعفری تكذیب شد
29 مرداد 86
دعوای مونوریل به پخش کارتون از تلویزیون کشید
28 مرداد 86
وزير بركنار شده نفت: صنعت نفت امروز مانند ارتش در سال 57 است
25 مرداد 86
دكتر طبيبيان: درفش عدالتخواهی بهراحتی و بدون هزینه به خیلیها ثروت و قدرت سياسی رسانده
پشت پرده استعفای مدیرعامل سازمان حسابرسی
23 مرداد 86
افزایش 17 درصدی قیمت بلیت هواپیما
سؤال مهم جلودارزاده: بودجه 87 كجا نوشته میشود؟
انتقاد رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران از تغییر شاخصهای اقتصادی
خبرگزاري دولت: مشرف طرفدار خط لوله گاز ايران به هند است
22 مرداد 86
محصولی و بذرپاش؛ عامل تغییرات كابینه
متهم پرونده 525 میلیاردی در وزارت نفت؟!
اطلاعاتی در خصوص سرپرست وزارت صنايع
تغییرات كابینه و بلاتكلیفی دوباره در وضعیت بنزین
21 مرداد 86
وزير نفت بركنار شد
عضو كميسيون صنايع: تحمیل عقیده، دلیل استعفای وزیرصنایع بود
18 مرداد 86
بررسي افكار «آمارتياسن» با سخنرانی دكتر نورینائينی در كميسيون برنامه جبهه مشاركت
خاموشی با انتقاد از دولت: مملكت درحال از دست رفتن است
16 مرداد 86
وقتی خبرگزاری فارس هم کم میآورد!
13 مرداد 86
معاون اول رئيس جمهور مسئول تغيير نظام بانكي كشور شد
توصیه دولت برای حل مشكل بنزین: خبرنگاران طیالارض كنند!
10 مرداد 86
همایشهای گسترده دولت از درآمد 120 میلیارد دلاری
جزئيات وطنفروشی در قرارداد انتقال گاز به هند
8 مرداد 86
اولین محل خرج درآمد 120 میلیاردی معلوم شد؛ بسیج اساتید!
مقايسه مصاحبههای احمدینژاد و «ماهاتيرمحمد» با شبكه دوم سيما
4 مرداد 86
احتمال انتشار متن مذاكرات جلسه با احمدینژاد توسط اقتصاددانان منتقد
3 مرداد 86
سكوت سؤال برانگیز دولت در قبال استعفای نژادحسینیان
2 مرداد 86
برخورد با اقتصاددانان منتقد دولت شروع شد
تصویب یک فوریت طرح عرضه بنزین آزاد در مجلس
طرح دوباره موضوع بنزین آزاد در مجلس
31 تیر 86
هنرنمایی تازه دولت:مركز آمار ايران در وزارت كشور ادغام می شود
دستور احمدینژاد به مجلس برای سكوت در مساله بنزین
30 تیر 86
عضو كمیسیون انرژی مجلس: قاچاق بنزین باند دارد؛ با پیت 20 لیتری نمیشود!
27 تیر 86
بنزين خودروهاي دولتي دو برابر ميشود!
26 تیر 86
در صورت عدم صرفه جويي مردم: گاز سهميه بندي مي شود
25 تیر 86
طی سخنانی در جبهه مشاركت منطقه قممزروعی: تورم 20 درصدی حاصل سیاستهای دوساله دولت احمدینژاد است
نوروز:«علی مزروعی» عضو دفتر سیاسی جبهه مشاركت دولت احمدینژاد را از جمله دولتهایی دانست كه دارای برنامه اقتصادی نیست و همین امر كشور را با مشكل مواجه كرده است.
رمضانزاده: قرارداد فروش گاز به هند از معاهده تركمانچای بدتر است
كسادی ویلاهای شمال با سهمیهبندی بنزین
بخشنامه به كارخانههای دولتی: به روزنامههای منتقد دولت آگهی ندهید
24 تیر 86
در جلسه اقتصاددانان منتقد با رييس جمهور چه گذشت؟
20 تیر 86
صفایی فراهانی: انحلال سازمان مديريت نشانه آشكار فرار دولت از برنامهريزی است
19 تیر 86
انحلال غیرقانونی سازمان مدیریت و برنامهریزی
18 تیر 86
رایحهخوش احمدینژاد راهآهن راهم میگیرد؟
17 تیر 86
بحران مسكن صدای حامیان دولت را هم درآورد!
16 تیر 86
گفتوگو با سعید لیلاز: آیا گران شدن خودرو ربطی به سهمیهبندی بنزین دارد؟
راهكار «اسمم را نبر» برای مقابله با تحریمهای بانكی ایران!
15 تیر 86
حمایت 85 درصدی بینندگان تلویزیونی از مواضع ستاریفر در مناظره اقتصادی
هشدار درباره "فاجعه بنزینهای ذخیره شده"
13 تیر 86
رمضان زاده: سهميه بندي با مديريت صحيح قابل دفاع است
سخنگوی دولت سهمیهبندی برق را تكذیب كرد
اذعان وزیر نفت به زیانبار بودن تحریمها
ايرج نديمي ايرادهاي سهميه بندي بنزين را به احمدي نژاد تذكر داد
12 تیر 86
مزروعي: به جاي مطرح كردن مسائلي چون بهره مالكانه مشخص كنند 120 ميليارد دلار كجا رفته است
شليك خمپاره به يك پمپ بنزين در تهران
تجمع مسافركش هاي سنندج در اعتراض به سهميه بندي بنزين
عضو كميسيون اقتصادي مجلس: قاچاق سوخت با مدل هاي جديد شروع خواهد شد
جایگاه های سوخت متخلف در تهران پلمپ می شوند
11 تیر 86
"كَره خوراكي" هم تحريم شد
قيمت بنزين پلكاني مي شود
9 تیر 86
مناظره زنده دكترمحمد ستاريفر و دكتر فرهاد رهبر در سيما
6 تیر 86
بحران واردات شكر و ناكارآمدي دولت نهم
نوروز: بحران وارادات محصولات كشاورزي ناشي از ملغمهاي از سياستهاي ناكارآمد اقتصادي دولت، عدم توجه به نظرات كارشناسان و منافع آني صاحبان نفوذ در ساختار قدرت و دولت ميباشد كه بخش كشاورزي خصوصاً توليد كنندگان محصولات استراتژيك را با بحران مواجه نموده است.
سه پمپ بنزين در آتش سوخت
براساس گزارشها 3 پمپ بنزين شب گذشته در آتش سوخت و گفته ميشود سه نفر كشته شدهاند
4 تیر 86
دولت با شعار خودكفايي گندم، گندمهاي كشاورزان ورامين را نخريد !!
31 خرداد 86
توکلی در نامه ای رئیس جمهور خواستار روشن شدن روند اجرای سهمیه بندی بنزین شد
29 خرداد 86
محمد ستاريفر: نفت ما هيچگاه ملي نشده، بلكه دولتي شده است
با رشد 17.5 درصدي؛ مصرف گازوييل از مرز 101 ميليون ليتر گذشت
سخنگوي شوراي شهرتهران : دولت نگرانيهاي مردم در مورد بنزين را رفع كند
27 خرداد 86
دولت نهم و باتلاق خودساختهاي به نام كارت هوشمند سوخت
اختصاصي نوروز: پس از اعلام کاهش چهار درصدی مصرف بنزین بر اثر طرح فروش بنزین براساس كارت سوخت به خودروداران توسط دست اندرکاران این طرح در دولت، شرکت ملی پالایش و پخش با انتشار اطلاعیه ای در این زمینه ضمن تکذیب گزارشهایی از این دست و غیرآماری و غیرکارشناسی خواندن آنها اعلام کرد مصرف بنزین نسبت به دوره مشابه سال گذشته 10% افزایش داشته است...
متن كامل خبر "دولت نهم و باتلاق خودساختهاي به نام كارت هوشمند سوخت" »
24 خرداد 86
تحريم در حاشيه خليج فارس: بانكهاي كويت ايران را تحريم كردند
به دليل مخالفت با كاهش نرخ سود بانكها: مدير عامل بانك تجارت بركنار شد
رسوايي مالي بار ديگر گريبانگير بانك ملي شد
گزارشي از فعاليت مجدد مطرودان صنعت نفت
22 خرداد 86
از هديه نفت به سفره هاي مردم تا سقوط صنايع نفتي
اختصاصي نوروز: روزهاي خوش نفتي در حال پايان یافتن است، اين جمله اين روزها زياد در ميان فعالان اقتصادي ايران دست به دست مي شود، می گویند فرسوده بودن صنايع نفتي دلیل عمده آن است که البته این اتفاقي نيست كه بتوان آن را در پشت پرده يا پستوهاي دولتي مخفي كرد، امروز شايد تمام كشورهاي نفتي از اين معضل رنج مي برند، منتهي مشكل اينجاست كه در ايران بر خلاف بسياري از كشورهاي نفتي دور تازه اي از وابستگي به درآمدهاي نفتي آغاز شده است و این همان رويكردي است كه در تمام برنامه هاي اقتصادي دولت نهم به وضوح می توان دید. اين تضاد شايد اصلي ترين گره اقتصادي ايران، براي روزهاي آينده باشد.
متن كامل خبر "از هديه نفت به سفره هاي مردم تا سقوط صنايع نفتي" »
هشدار اقتصاددانان به رئيس جمهور
نوروز: 57 اقتصاددانان فعال در عرصه دانشگاههاي كشور با ارسال دومين نامه خود به محمود احمدينژاد نسبت به وضعيت اقتصادي كشور هشدار دادند. اقتصاددانان امضا كننده نامه ذيل با استناد به اينكه دولت هم اكنون به نيمه راه فعاليت خود رسيده است خواستار تجديدنظر اساسي در سياستهاي اقتصادي دولت شدند.
ارايه بنزين با كارت باعث درگيري و زد و خورد در مناطق شرق و جنوبي شده است
20 خرداد 86
سود بانکی در انتظار پاسخ شورای نگهبان
19 خرداد 86
ابداع جديد بانك مركزي براي تعيين نرخ تورم !
17 خرداد 86
زنگنه هدف شعار برخورد با مافياي نفتي
اختصاصی نوروز: از شعارهاي كليدي احمدي نژاد در تبليغات رياست جمهوري «برخورد با مافیای نفتی» و «آوردن نفت سر سفره های مردم» بود اما پس از انتخابات «نفت سر سفره های مردم» را شعار خود ندانست با اينحال امروزه نيروهاي غيبي سعي دارند با ساختن پروندهاي خيالي شعار «برخورد با مافیای نفتی» را به هر نحو ممكن اجرا کنند و «بیژن زنگنه» وزير سابق نفت كه دو دهه سابقه وزارت را به همراه خود يدك ميشكد بهترین هدف برای این پروژه شده است.
دلايل استعفاي سال گذشته رييس سازمان مديريت و برنامه ريزي علني شد
سهميه بندي بنزين همچنان نامشخص؛ عرضه بنزین از روز شنبه فقط با کارت هوشمند
13 خرداد 86
نرخ سود بانكي همچنان بلاتكليف: شوراي پول و اعتبار از تشكيل جلسه امتناع كرد
شركت خودرو سازي کرمان خودرو در آستانه تعطيلي
اختصاصي نوروز: شركت کرمان خودرو که دو روز پیش به دلیل اعتراض و اعتصاب عده ای از کارگران خط تولید را متوقف کرده بود سرانجام تن به تعطیلی همیشگی داد.
متن كامل خبر "شركت خودرو سازي کرمان خودرو در آستانه تعطيلي" »
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر