شیوع دمانس در میان افراد با سن بالا در حال افزایش است و در غیاب یک درمان مناسب ،شیوهای جلوگیری مناسبی جهت آن باید اتخاذ شود.
تمشک حاوی فراوردهای پلی فنولیک است که علاوه بر اثرات آنتی اکسیدان و ضد التهابی دارای اثرات بهبود عملکرد سیگنالهای نورونی در مغز می باشد .و همچنین به نظر میرسد در کاهش تخریب سلولهای مغزی موثر باشد.
در این مطالعه افراد به دو گروه تقسیم شدند و مشاهده شد که در گروهی که تمشک به صورت روزانه (آبمیوه تمشک وحشی) مصرف می کردند ،پس از حدود ۱۲ هفته عملکردهای حافظه بهتری داشتند و این مطالعه پیشنهاد میکند که مصرف تمشک می تواند فواید شناختی داشته باشد .
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر