۱۳۸۹ دی ۲۵, شنبه

شهر سوخته


به این می گویند دانش پزشکی
زمانی که ایرانیان در 5000 سال پیش چشم مصنوعی می ساختند ، دانش چشم پزشکی جهان در کجای رونق خود ایستاده بود؟
کشف اسکلت یک زن با چشم مصنوعی در شهر سوخته (زابل ) فرنگیان را شگفت زده کرد

*******************************

به گفته ی باستان شناسان این چشم نیم کروی قطری بیش از یک اینچ دارد و از ماده ای سبک وزن که گمان می رود نوعی قیر طبیعی باشد، ساخته شده و سطح آن با دقت فراوان منقوش به اشکالی شامل یک دایره مرکزی به جای عنبیه و خطوط طلایی مانند اشعه های نور است. «لورنزو کوستان تینی»، رهبر گروه ایتالیایی ها می گوید: در سطح چشم هنوز هم آثاری از طلا که به نظر رویه ی نازکی به روی چشم بوده دیده می شود. در هر دو سوی این چشم، دو سوراخ وجود دارد که یک نخ (و احتمالاً طلایی) که چشم را در جای خود نگه می داشته است. وی همچنین گفت که قد این زن حدود ۲ متر بوده که سر و شانه هایش را بسیار بالاتر از زنان هم عصرش قرار می داده و سن او بین ۲۵ تا ۳۰ سال و نیز دارای پیشانی بلند و پوست تیره ای بوده است . «کوستان تینی» گفت: آزمایش های میکروسکوپی نشان داده که این زن در دوره زندگی اش از این چشم استفاده می کرده.
دکتر منصور سجادی ( باستان شناس) بر این باور است که اسکلت زن متعلق به ۲۸۰۰ تا ۲۹۰۰ سال پیش از میلاد است؛ زمانی که شهر سوخته، شهری پررونق و ثروتمند و از مراکز تجاری شرق و غرب بوده است.
علت مرگ زن مشخص نیست
=======

شهر سوخته کجاست ؟ این مردم موفق و دانا چه کسانی بودند ؟ اینان چرا و چگونه همگی یکشب در آتش سوختند ؟ مردم شهر سوخته در 3 هزار سال پیش چگونه به این همه علم و پیشرفت رسیده بودند؟ آیا علم آنان از خارج از کره زمین به آنها آموزش داده شده بود...؟ آیا مردم شهر سوخته با موجودات فضایی در ارتباط بودند؟
=======

شهر سوخته در ساحل رودخانه هیلمند (هیرمند) و ۵۶ کیلومتری شهر باستانی زابل قرار دارد. شهری که نقش بسیار مهمی در ایران باستان داشته است. زادگاه رستم و پهلوانان نامی ایران زمین. اگرچه امروز بخش اعظم تمدن ایران باستان و رودخانه ی هیلمند در کشورهای پاکستان و افغانستان قرار گرفته است.
سیستان جایی است که توانست تا قرنها خصلت مرد پروری خود را حفظ کند و در سده های نزدیک به مولف تاریخ سیستان عیاران و جوانمردانی چون یعقوب لیث بپرورد.
و برای اطلاعات بیشتر در مورد این شهر و تمدن حیرت انگیز آن می توانید به نشانی های زیر مراجعه کنید

http://www.seemorgh.com/culture/default.aspx?tabid=2080&conid=13777
http://koocheiezendegi.blogspot.com/2010/11/blog-post_30.html
http://pishgo.wordpress.com/2008/11/19/city-2/
http://www.3azar3at.com/forums/thread10803-2.html
http://forum.gigapars.com/archive/index.php/t-36620.html

افسوس که هی باید بگوییم: داشتیم، داشتیم ، بودیم، بودیم

هیچ نظری موجود نیست: