۱۳۸۹ بهمن ۲۱, پنجشنبه

سركه سيب:

ضد چاقي و مفيد جهت بيماريهاي قلبي، چربي خون ، تنگ شدن عروق




قلب ، تنظيم فشار خون، بيماريهاي درد مفاصل و گوارشي، سرشار از



املاح معدني .



سركه سيب يكي از فراوردههاي سيب و داراي مواد مختلف زير است:



پتاسيم ، سديم ، سليس ، كلسيم ، منيزيم ، اكسيد فريك ، الومين كلر



اسيد فسفريك ، اسيد گالوليك ، اسيد ماليك ، گلوكز ، ساكاروز ، و انواع ويتامينها از قبيل A, B, PP, B5, H







كمبود پتاسيم و مواد معدني در بدن







طبق آزمايشاتي كه دكتر " زاوديس " به عمل آورده است علائم و مشخصات كمبود پتاسيم و املاح معدني در بدن به شرح زير است:



* سرعت انتقال فكر رو به كندي مي رود.



* قدرت تصميم گيري ضعيف و ناتوان مي شود.



* حافظه براي يادآوري محفوظات گذشته به خوبي كار نمي كند.



* خستگي فكري و جسمي خيلي زود برانسان مسلط مي شود.



* قدرت مقاومت رو به كاستي مي گذارد.



* در مقابل سرما خيلي حساس مي شويد.



* بيشتر اوقات دست و پاهاي شما سرد مي شود.



* كف پاهاي شما حساس شده و ميخچه و زگيل در مي آورد.



* عوارض يبوست شما را آزار مي دهد وخشكي مزاج به همراه دارد



* گاه گاه حالت دل به هم خوردگي پيدا می کنید.



* زخمهايي كه پيدا مي كنيد دير التيام پيدا مي كند.



* گاه گاه در بدن شما ورم هايي پيدا مي شود.



* دندانها قبل از موعدي كه انتظار مي رود خراب مي شوند..



* احساس مي كنيد كه به راحتي نمي توانيد بخوابيد.



* مفاصل دردناك مي شود و شما از ورم مفاصل رنج مي بريد.







مزاياي سركه سيب











سركه سيب كلسيم را جذب بدن مي كند و بدن را از رسوب مي شويد



و پاك مي كند و مي تواند در همه اين موارد اثر مفيدي به جا بگذارد



مصرف شربت سركه سيب درختي و عسل طبيعي در موارد زير توصيه شده است:



رماتيسم، ورم مفاصل ، امراض عصبي از هر نوع ، كمبود كلسيم از هر نوع ، اختلال روده ها ، پيري زود رس ، امراض قلبي ، تصلب شرايين ، زيادي فشار خون ، كمي فشار خون ، چاقي ، اختلالا ت دستگاه مجاري ادراري ، كثيف و غليظ شدن خون ، اختلالات سيستم گوارشي ، اختلال در بينايي ، سنگيني شنوايي ، آسم ، زكام ، مسموميت و اسهال ، شكنندگي ناخنها ، سرگيجه ، بيماري دندان ها ، تشنجهاي عضلاني و عصبي ، شوره سر ، بي خوابي ، سر در د، خستگي پوست، ورم كبد و ....................







مصرف سركه سيب:



يكي يا دو قاشق چاي خوري از سركه سيب را با دو قاشق چايخوري عسل مخلوط كنيد بعد آنقدر آب اضافه كنيد كه يك ليوان پر شود



سپس آنرا به هم بزنيد تا يكنواخت شود و آهسته آهسته بنوشيد و در روز سه يا چهار بار از اين شربت گوارا مصرف كنيد.



هنگام مصرف شربت سركه سيب و عسل صبح ها موقع برخاستن از خواب و قبل از صرف ناهار و شب پيش از شام و يا قبل از خواب و يا در فاصله غذاها يا بعد از صرف غذا است ولي بهتر است آن را قبل از هر غذا مصرف كنيد.



هیچ نظری موجود نیست: