1) براي خودتان سرمايه گذاري كنيد
زنان در وقت گذاشتن براي ديگران و تلاش براي برطرف کردن نياز آنها تلاش بسياري ميکنند، اما صرف وقت يا پول براي خودشان شايد نوعي خوشگذراني به چشم بيايد. اما سرمايه گذاشتن براي خود احساس سلامتي را در شما افزايش مي دهد، ظاهر و درون شما را زيباتر مي کند. چرا در کلاسهايي که براي شغل شما مفيد است يا به شما در کشف علايقتان کمک ميکند ثبت نام نمي کنيد؟ اين سرمايه گذاري حتي ميتواند بسادگي خريدن يک دسته گل در هفته براي خودتان باشد.
2) مغز خود را انعطاف پذيرتر كنيد
نئوروبيک به تمريناتي گفته مي شود که ارتباطات جديدي را در مغز شما فعال مي کند و با تاثيرات رواني افزايش سن مبارزه مي کند. نئوروبيک حواس ۵ گانه شما را در راه هاي پيش بيني نشده به کار مي گيرد که باعث تقويت اعصاب مي شود و کمک ميکند تا سلولهاي مغز جوان و قوي بمانند. عادت کنيد که در تاريکي لباس بپوشيد يا حمام کنيد. چيزهايي را که در يک سمت عادت به پوشيدنشان داشتيد، در سمت ديگر بپوشيد. مثلا ساعتتان را در دست ديگر ببنديد. هر صبح عطر جديدي را استشمام کنيد يا غذاهايي را که تابحال نچشيده ايد بپزيد.
3) شجاعت ريسك را داشته باشيد
3) شجاعت ريسك را داشته باشيد
در کتاب "زن و پول" آمده است: « ترس اغلب چيزي است که بين ما و شجاعتمان مي ايستد. ما مي ترسيم که قايق را به حرکت درآوريم. از مواجهه شدن مي ترسيم. مي ترسيم کسي را ناراحت کنيم يا شغلمان را از دست بدهيم. مي ترسيم همسرمان از ما جدا شود. مي ترسيم کودکانمان دوستمان نداشته باشند. مي ترسيم از آنچه که ديگران ممکن است راجع به ما فکر کنند».
پذيرفتن ريسک هاي کوچک زندگي مانند نظر دادن در شغل، يا به تنهايي به سينما يا به سفر رفتن ميتواند شجاعت شما را زياد کند. تمرين چنين کارهاي ترس شما را ميکاهد و اعتماد به نفس و شاديتان را مي افزايد.
4) با احساسات منفي خود كنار بياييد
پذيرفتن ريسک هاي کوچک زندگي مانند نظر دادن در شغل، يا به تنهايي به سينما يا به سفر رفتن ميتواند شجاعت شما را زياد کند. تمرين چنين کارهاي ترس شما را ميکاهد و اعتماد به نفس و شاديتان را مي افزايد.
4) با احساسات منفي خود كنار بياييد
بسياري از زنان از اينکه در خانه مي مانند و مادري ميکنند ناراضي اند. براي "بله" و "نه" هاي مداومي که بايد بگويند احساس گناه مي کنند. يک روانشناس مي گويد: به احساسات مثبت و منفي خود مجال بروز دهيد و سعي کنيد آنها را بشناسيد. اينکار بهتر از مقابله با انهاست و به شما کمک ميکند تا سريعتر آرام شويد و تمرکز بگيريد.
5) تمرينات ورزشي مناسب خود را بيابيد
5) تمرينات ورزشي مناسب خود را بيابيد
استرس ناشي از تمريناتي که انتخاب شما نبوده است، مهمتر از مزاياي آن ورزش است. اگر شما مجبور باشيد بدويد، دوچرخه سواري يا شنا کنيد، زيرا همسر شما چنين ورزشهايي مي کند، ضرر آن براي بدنتان بيشتر از مزيت آن است. تمرينات مورد علاقه خود را پيدا و دنبال کنيد و جزو ۶۰ درصد کساني که در طول شش ماه آغاز ورزش آن را رها مي کنند نباشيد. تصورات خود را کنار بگذاريد و به سراغ تمريناتي که برايتان جذاب تر است برويد.
6) بخنديد
6) بخنديد
تاثير خنده و ورزش بسيار مانند هم است. در هنگام فعاليتهاي عادي خود بخنديد. خنده کالري مي سوزاند، اندروفين مفيد را افزايش ميدهد. استرس را کاهش و ايمني بدن را افزايش ميدهد. قهقهه حتي رضايت شغلي شما را زيادتر و اعتماد به نفس را بيشتر مي کند و به شما کمک کند از موانع رد شويد. عادت کنيد هر دو ساعت يکبار بخنديد و سلامت شما را مانند خوردن يک سيب در روز تضمين خواهد کرد.
7) استفاده از عطر ليمو
7) استفاده از عطر ليمو
رايحه مرکبات فعاليت مغزي شما را بهتر و ايمني بدن را بهبود مي بخشد. روغن ليمو با تغيير مقدار سروتونين مغز به شما احساس مثبتي ميدهد. عطر ليمو را در کنار عطرهاي مورد استفاده خود، شمعها، روغن مخصوص حمام يا در لباسهايتان استفاده کنيد.
8) ياد بگيريد كه شغل خود را دوست داشته باشيد
8) ياد بگيريد كه شغل خود را دوست داشته باشيد
بر اساس يک تحقيقات، ۸۴ درصد از آمريکاييها از شغل خود ناراضي اند. اگر شما هم اينگونه ايد سعي کنيد دليلش را بفهميد. آيا از حقوق خود ناراضي هستيد؟ شغلتان با دانشتان بي ربط است؟ از شما قدرداني نمي شود يا کار زيادي از شما خواسته ميشود؟ در کنار گشتن به دنبال شغل جديد، ياد بگيريد که "نه" بگوييد. مسايل را شخصي نکنيد و مهارت هاي جديدي کسب کنيد. راه حل ديگر انديشيدن به مزاياي شغل و اهداف بلند مدت است.
9) در اجتماع حضور داشته باشيد
9) در اجتماع حضور داشته باشيد
فقط ده دقيقه فعاليت اجتماعي در روز ميتواند قابليت تفکر را به اندازه حل کردن جدول افزايش دهد. ريسک تنهايي مانند سيگار کشنده است. اما فعاليتهاي اجتماعي مي توانند از تنهايي و انزوا (که از عوامل مهم پيري زودرس، فشار خون و اضطراب هستند) جلوگيري کند.
10) كنترل دخل و خرج
ما بايد با پولمان رابطه خوبي داشته باشيم. زيرا برخورد هر کس با درآمدش، مانند برخورد با خودش است. ياد بگيريد که دخل و خرج خود را کنترل کنيد : بيمه بازنشستگي، کارت هاي اعتباري، بيمه عمر و بودجه خانواده. اين قدرت کنترل را در خود افزايش دهيد و در کنار آن سرمايه گذاري را نيز فراموش نکنيد.10) كنترل دخل و خرج
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر